Sakarya Doğa Okulları tarihe sahip çıkıyor

Doğa Okulları Tarihi Beşköprü (Justinianos Köprüsü)  üzerinde gerçekleştireceği mini konserle kültürel mirasa sahip çıkacak.

Doğa Okulları, Serdivan Belediyesi’nin katkılarıylatarihi Beşköprü üzerinde gerçekleştireceği mini konser ile kültürel miraslara sahip çıkarak, kültürel varlıkların tanıtılmasına katkı sağlayacak.

“Doğa ile müzik her yerde”


Daha önce farklı alanlarda öğrencilerinin müzik performanslarını sergileyen Doğa Okulları bu kez de tarihi beş köprü üzerinde mini konser verecek. Ortaokul ve lise öğrencilerinden oluşan müzik guruplarının sahne alacağı konserde türküler, yerli ve yabancı parçalar ve solo gösteriler sahnelenecek.
 
Tarihi duyarlılık
 
Her yıl çeşitli sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiren Doğa Okulları bu yılda tarihi mirasa olan Beşköprü (Justinianos Köprüsü)’ye sahip çıkacak.  Öğrencilerine tarihi miraslarımızı yakından tanıtarak tarihi duyarlılık oluşturmak isteyen Doğa Okulları müzikle tarihi bir araya getirerek unutulmaz bir konser verecek. Tüm halka açık olacak konsere şehrin yöneticilerinin de katılması bekleniyor.

Tarih ile müzik bir arada
 
Müzik ile Tarihi birleştirmeyi planlayan Doğa Okulları kültürel mirasların tanıtılmasına katkı sağlayacak. Serdivan Belediyesinin katkılarıyla gerçekleşecek konser 07 Mayıs Cumartesi günü tarihi köprünün üzerinde gerçekleştirilecek.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]