Sakarya Caddesi'nde kanlı gece...

Adapazarı'nda dün gece cadde üzerinde bıçaklı saldırıya uğrayan 19 yaşındaki genç öldü. Polis cinayet şüphelisi S.K.'yı (55) gözaltına aldı.

Olay, dün gece saat 23:30 sıralarında Sakarya Caddesi'nde Aziziye Camii karşısında meydana geldi. İddiaya göre, Ertuğrul Ş. isimli genç, aralarında daha önce tartışma geçtiği öne sürülen S.K.'nın bıçaklı saldırısına uğradı. Ertuğrul Ş., karaciğerine aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Çağrılan ambulansla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralı genç, sabaha karşı yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Cinayet zanlısı S.K., polis tarafından gözaltına alındı. Gencin cenazesi, cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Askerlik hazırlığı yapıyordu

Ertuğrul Ş'nin ailesi acı haberle yıkıldı. Cinayete kurban giden gencin babası, Çukurahmediye Mahallesi'ndeki evlerinde taziyeleri kabul etti. Ölen gencin, askerlik hazırlığı yaptığı öğrenildi. 

İkinci cinayeti iddiası

Gözaltına alınan cinayet şüphelisinin yıllar önce aynı mahalle de bir cinayet daha işlediği ve cezaevinde cezasını tamamladıktan sonra çıktığı ileri sürüldü.

Cenaze yarın

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın cinayetle ilgili soruşturması devam ediyor. 

Gencin cenazesinin yarın toprağa verileceği öğrenildi. 
 
Ölen gençten geriye facebook hesabından paylaştığı fotoğrafları kaldı.

Adapazarı'nda dün gece 19 yaşındaki Ertuğrul Ş.'yi bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen katil zanlısı S.K. (55) tutuklandı.

Yenigün Mahallesi Sakarya Caddesi'nde Aziziye Camii karşısında dün gece Ertuğrul Ş'yi bıçaklayıp öldürdüğü iddiasıyla göz altına alınan S.K. Cinayet Büro Amirliği'ndeki sorgusunun ardından Adliyeye sevk edildi. S.K. kasten adam öldürme suçlamasıyla sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Ferizli L Tipi Cezaevine konuldu.

SakaryaCaddesindeki olayda S.K. aralarında daha önce tartışma yaşandığı ileri sürülen Ertuğrul Ş.'yi bıçaklamış, ağır yaralanan genç Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

Katil zanlısının yıllar önce başka bir cinayetten daha hüküm giydiği öne sürülmüştü.

Adapazarı'nda önceki gece caddede 53 yaşındaki kişinin bıçaklı saldırısı sonucu ölen 19 yaşındaki Ertuğrul Şen, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Eve getirilen oğlunun cenazesine son kez bakan annenin gözyaşları, yürekleri sızlattı. Acılı baba da gözyaşlarını tutamadı.

Sakarya Caddesi'nde Aziziye Camii karşısında ki bir internet kafenin önünde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu ölen Ertuğrul Şen'in cenazesi, İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerin ardından ailesi tarafından alınarak Akıncılar Mahallesi'ndeki evine getirildi.

Cenaze evin bahçesine konuldu. Ailenin yakınları, komşuları ve sevenleri, acılı babaya ve anneye taziye ziyaretinde bulundu. Ev taziyeye gelenlerle doldu taştı.

"Kaşına kurban olayım"


Acılı anne Resmiye ve baba Bülent Şen, çocuklarının cenazesine son kez baktı. Acılı anne 'dün gibi benim çocuğum. Kaşına kurban olayım' direyerek gözyaşı döktü. Annenin ağlamaktan bitkin düştüğü görüldü.

Dua okunup helallik alınmasının ardından cenaze, Aziziye Camii'ne götürüldü.

Askere gidecekti

Burada öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Ertuğrul Şen'in cenazesi, Emirsultan Mezarlığı'nda defnedildi.

Ölen genç mayıs ayında askere gitmek için hazırlık yapıyordu.

Katil zanlısının ikinci cinayeti iddiası

Önceki gün Sakarya Caddesi'nde meydana gelen olayda, S.K., (53), aralarında daha önce tartışma yaşandığı iddia edilen Ertuğrul Şen'i bıçaklamış. Karaciğerine aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralana genç, kaldırıldığı Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

Gözaltına alınan ve daha önce de cinayet suçundan cezaevine girdiği öne sürülen gencin katil zanlısı, dün 'kasten adam öldürmek' suçundan tutuklanmıştı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]