Sakarya Büyükşehir, galibiyet serisini sürdürüyor

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Beykoz’u 70-56 mağlup ederek, ligdeki galibiyet serisini 4’e çıkardı.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 5. Hafta maçlarında, sahasında Beykoz’u ağırladı.

Atatürk Kapalı Spor Salonu’ndaki karşılaşmayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Basri Hakan Hakyemez, Vali Mustafa Büyük, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, ilçe belediye başkanları, Basketbol Şubesi Başkanı Akgün Altuğ ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Bürokratları, Sakaryaspor A Takımı ile çok sayıda sporsever takip etti.

Erkekler Bölgesel Ligi’nde ilk haftayı bay geçen ve ardından 3 maçlık galibiyet serisi yakalayan Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Baş Antrenör Ali Burgul nezaretinde çıktığı 4. karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı. Beykoz Spor ile karşılaşan Büyükşehir Basketbol Takımı, taraftarın desteğini alarak maçın başından itibaren skor avantajını elinde tuttu ve 70 - 56 skorla galibiyet sevinci yaşadı.

Oyuncuların muhteşem bir performans sergilediği maçın ardından Başkan Toçoğlu, Vali Büyük ve seyirciler, takımı ayakta alkışladı.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]