Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde Bayramlaşma

Belediye binasında gerçekleştirilen bayramlaşmada konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, "Büyükşehir Belediyesi olarak dört bir koldan başlattığımız hizmet seferberliğimizi azim, inanç ve kararlılıkla sürdürüyoruz. Biz Sakarya'nın ve Sakaryalıların hizmetkarıyız" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde Kurban Bayramı'nın ikinci gününde yapılan bayramlaşma törenine yoğun katılım oldu. Bayramlaşmaya; AK Parti Sakarya Milletvekilleri, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi partilerin temsilcileri, oda ve dernek temsilcileri, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı. Konuklarını, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili İrfan Sezer, Genel Sekreter Rüstem Keleş ve belediye üst düzey yöneticileri ile birlikte karşılayan Başkan Aziz Duran, konuklarla tek tek ilgilenerek bayramlarını kutladı. Bayram mesajı da veren Başkan Duran, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Başkan Aziz Duran, "Bayramlar birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştiren özel günlerdir. Bu günleri fırsat bilelim, Sakarya'mızı daha da ileriye taşıyabilmek için güç birliği yapalım" dedi. Şehirde yaşayanların yaşam standartlarını yükseltmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Başkan Duran, "Biz hizmet odaklı siyaset anlayışı ile hareket ediyoruz. Şehrimize ne kazandırabiliriz onun hesabını yapıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak dört bir koldan başlattığımız hizmet seferberliğimizi azim, inanç ve kararlılıkla sürdürüyoruz. Biz Sakarya'nın ve Sakaryalıların hizmetkarıyız. Kendimizi öyle görüyoruz. Birçok açıdan ileride olan şehrimizi daha da ilerilere götürmek için çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşehrilerimin ve tüm İslam Âlemi'nin Kurban Bayramı kutluyorum" diye konuştu.

Gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Başkan Aziz Duran, bayram ziyaretleri de gerçekleştirdi. Bayramın birinci günü valilik tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Aziz Duran, bayramın ikinci günü de AK Parti Sakarya İl Teşkilatı'nın bayramlaşma törenine katıldı. Partililerle tek tek bayramlaşan Aziz Duran, İl Başkanı Şenol Morgül'ü de makamında ziyaret etti. Başkan Duran, Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı da ziyaret ederek, esnafla bir araya geldi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]