Sakarya böyle dergi görmedi

Reklam mesajlarını mizah diliyle okuyucularına ulaştırmak için hazırlanan, 'Reklamatür' isimli Neşeli Reklam dergisi, ilk sayısıyla okuyucularıyla buluştu.
 
Sakarya merkezli olarak çıkan Reklamatür dergisi, ilk sayısıyla reklamcılığa farklı bir bakış açısı getiriyor. Standart reklam anlayışından uzak dergide, ilginç anektodlar ile bezenmiş reklam ve karikatür karışımı mizansenler bulunuyor.

Adını, reklam ve karikatür kelimelerinin birleşiminden alan dergi, reklam dergiciliğine yeni bir renk katabilmek amacıyla mizahı ön plana çıkarıyor. Geleneksel formatın dışına çıkıp her kesimin ilgisini çekebilir şekilde hazırlanan karikatür dergisinde, yeri geldiğinde mizahın yerine çizim ile rengin ön planda olduğu resim, vinyet ve çizgiromanlarda olabiliyor. Okuyucu ile buluşan derginin ilk sayısında, mizah seviyesinin dozunu genel okuyucu seviyesinde tutmakta gayret edileceği belirtilerek;

"Her kesime seslenen dergide her türlü sektörde faaliyet gösteren firmalar yer alabilecek. Dergimizin ücretsiz oluşu da firmaların sesinin daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayacaktır. Dergimizde seyrek de olsa serbest karikatür ve çizimlere yer verilmiştir. Daha tasarım aşamasında yerel şirketlerimizin gösterdiği ilgi ve güven bu derginin çıkarılmasında büyük rol oynamıştır" denildi. 

Sinan Kılıçbay'ın sahibi olduğu derginin mizah kurulunda; Selahattin Akbulut, Osman Suroğlu, Mahmut Yılmaz, Nafi Özdin, Turgay Arıcıoğlu, Ayhan Tıknas, Ekrem Berber, Ömer Sadık Kendir yer alıyor.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]