'Sakarya Ak Parti'nin kalesidir'

AK Parti Milletvekili aday adayı Recep Soytürk, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli\'ye nezaket, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü\'ye ise tebrik ziyaretinde bulundu.Soytürk ziyaretlerinde çarpıcı mesajlar verdi.


İKİ BAŞKANA
AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Recep Soytürk, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve Hendek Belediye Başkanlığına yeni atanan İrfan Püsküllü\'yü makamında ziyaret etti. İlk olarak belediye meclisi tarafından başkanlığa seçilen İrfan Püsküllü\'yü ziyaret eden Soytürk, " Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz. Kendisinin başarılı çalışmalar yapacağına onan inancımız tam" dedi.Daha sonra Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli\'yi ziyaret eden Soytürk, burada belediyelerin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler aldı.


BAŞARI TEMENNİSİ
Başkanların ziyareti nedeniyle teşekkür ettiği ve başarılar dilediği Recep Soytürk, " Ülkemiz için son derece önemli olan bir seçim yaklaşıyor. 7 Haziran\'da yapılacak olan genel seçimlerde inşallah ilk hedef Türkiye genelinde 400 vekil çıkarmak olacaktır. Sakarya\'da ise nasıl yerel seçimlerde AK Parti 17-0 yaptıysa inşallah bu seçimlerde de 7-0 yapacaktır. Sakarya AK Parti\'nin kalesidir" dedi.


ESNAF VE TARIM KENTİ
Belediye başkanlarıyla, milletvekilleriyle yeni Türkiye yolunda Sakarya\'nın en güzel hizmetleri alması için gayret edeceklerini anlatan Soytürk, "Esnaf,sanayi,turizm ve tarım kenti olan Sakaryamıza heyecan katacak yatırımlarımızı inşallah hep birlikte kazandıracağız. Sivil toplum kuruluşlarıyla, muhtarlarımızla, ilçe teşkilatlarımızla, belediye başkanlarımızla el ele vererek devraldığımız bayrağı yani Sakarya\'nın temsil emanetini en iyi şekilde dalgalandıracağız.İnşallah bu fırsatı buluruz" dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]