Sakarya AK Parti Milletvekili Üstün'den önemli açıklamalar

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerine, yeni kadrolarla girmeyi planlıyoruz" dedi.

 Üstün, yerel seçimlerde verilen sözlerin tutulacağını, hiç kimsenin bundan şüphe duymaması gerektiğini kaydetti.

AK Parti Söğütlü İlçe Kadın Kolları Başkanı Süreyya Şahinler ve Ferizli Kadın Kolları Başkanı Yaşariye Döner\'in istifasına da değinen Üstün, şunları söyledi:

"Parti içi isteklere önem veriyoruz. Kadın kollarımızda ve ilçe meclislerimizde bir takım değişiklikler mutlaka yaşanacaktır. Kadın kollarımızda hizmet eden bazı arkadaşlarımız mazeretlerini göstererek, istifa etmiştir. Önümüzde cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Biz bu süreçte yeni arkadaşlarımız ve yeni fikirlerle yolumuza devam edeceğiz. İlçe teşkilatlarında görevlendirilecek yeni başkanlar ve parti üyeleriyle daha verimli bir seçim sürecine gireceğiz. Arkadaşlarımız partimize taze kan olacaktır."

Üstün, istifa eden kadın kolları üyelerinin atamayla geldiğini vurgulayarak, "Partimizde hizmet veren bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine, yeni kadrolarla girmeyi planlıyoruz. Arkadaşlarımız sadece görevlerinden istifa etmiştir, parti içinde hizmetleri devam edecektir" diye konuştu.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]