Sakarya Adalet Komisyonu Başkanı Kalp Krizi Geçirdi

Sakarya Adalet Komisyonu Başkanı Oğuz Çelik kalp krizi geçirdi. Adliye'deki makam odasında kalp krizi geçirdiği öğrenilen Çelik'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Adalet Komisyonu Başkanı ve Sakarya 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Oğuz Çelik, Adliye Sarayı'ndaki makam odasında kalp krizi geçirdi. 112 hızır acil ekibi tarafından Yenikent Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çelik, Koroner Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındı.

Yenikent Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Feyzi Katıöz, CİHAN muhabirine yaptığı açıklamada, kalp krizi geçiren Çelik'in sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Kroner Yoğun Bakım'da bulunan Çelik'in tedavisinin sürdüğünü kaydeden Katıöz, "Enfarktüs tedavisine başlandı. Şuuru açık, konuşuyor. İlk 5 gün sıkıntılı bir süreç. Hafif bir kalp krizi de olsa her şey gelişebilir. Tedavisi sonuçlandıktan sonra yoğun bakımdan servise alacağız. Daha sonra da kendisine anjio yapılacak." dedi.

Öte yandan, Sakarya Valisi Hüseyin Atak da Çelik'i hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Vali Atak, Çelik'in sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]