Sakarya Adalet Girişimi 179. Kez Bir Araya Geldi

Sakarya Adalet Girişimi 179. kez bir araya gelerek Türkiye'deki kimlik kamplaşmasının sonucu insanların ötekileştirildiğine ve zulmün devam ettiğinin belirtti.

Açıklamada ayrıca Ergenekon Soruşturması'nda Eruygur'un eşinin ses kaydıyla ortaya çıkan küstahça sözlerini savunduğu ve yaptığının meşru olduğu gibi bir hava estirildiği, alt üst sınıf ayrımının yapıldığı gözler önüne serildi ve CHP'nin seçim malzemesi olarak müslümanların inanışları üzerinden değişim adı altında oy istismarı yaptıklarına dikkat çekildi.

Gazze'deki onurlu direnişin tüm israil kentlerinide kapsayacağı dile getirilen açıklamada. "islam ümmeti kabul etmez zilleti, üzülme gevşeme allah bizimle",sloganları atıldı "başortüsü direnişimizin 4. yılında zillet bizden uzaktır, yasak biter direniş bitmez, direne direne kazanacağız" pankartlarının açıldı.

Basın açıklamasını, Sakarya Adalet Girişimi Adına Ribat Eğitim Vakfı Adapazarı Şubesi Bahaeddin Kuruoğlu okudu. Basın açıklamasının tam metni:
 
179. kez İnsan hak ve hürriyetlerine dikkat çekmek, insan onurunu korumaya katkı sağlamak için meydanlardayız. 

Yıllarca insanları alt kimlik-üst kimlik, laik-anti laik, dindar-dindar olmayan, kavmiyetçi-milliyetçi şeklinde kamplara ayırmaya çalışan zihniyetler son günlerde yeni bir kavram geliştirdiler. Bizden olanlar, bize karşı olanlar! 

Hafta içerisinde gündeme bomba gibi düşen, Ergenekon zanlısı Şener Eruygur'un eşine ait olduğu kanıtlanan ses kaydında, akıllara durgunluk veren gerçekler ortaya çıktı. Hanımefendinin eşini kurtarmak için hangi yöntemleri nasıl kullandığını açıkça, utanmadan, adeta onurlu bir davranış gibi servis etmesi bir kez daha gösterdi ki, bu örgüt bitmez, daha doğrusu bu kafayla BİTİRİLEMEZ! 12. ve 14. daireler sizden, diğer daireler halktan ve HAKK' tan yana mı? Sizin daireleriniz doğru kararlar veriyorlar, ötekilere ait olanlar yanlış kararlar mı veriyorlar? Sizden olanlar birinci sınıf vatandaş, ötekilere ait olanlar zenci köleler mi? İnanan Müslümanlar için; bütün insanlık saygıya değerdir; inanmayan, inkârlarına ısrarla devam eden kavimler içinse söz haklarını kendilerine bırakıyoruz. 

Her fırsatta halkçı olduğunu belirten, özünde halktan ve gerçeklerden kopuk CHP manzaraları ile karşılaşmaya devam ediyoruz. Kur-an kursu, çarşaf açılımının ardından yeni açılımlar ardı ardına gelmeye devam etmektedir. Tamamen pragmatist ve oy avcılığından başka hiçbir amacı olmayan bu partinin yeni açılımını cemaatler ve tarikatlar üzerine gerçekleşmiştir. İstanbul bölgesinde seçimlere iddialı girmek amacıyla malum bir tarikat liderinin partilerine sözde katılımını gerçekleştirmişlerdir. CHP zihniyeti! Sizin bir tarikat liderini partinize katmanız inanan insanları aşağıladığınızı, yüz binlerce üniversiteli kızın mağdur olmasını, iptal edilen devlet burslarını ve en ilginç olanı da fakir halka yapılan sosyal yardımları içinize sindiremediğiniz gerçeğini ortadan kaldırmaya yetmemektedir. İnandırıcılık ve samimiyet sınavlarında defalarca sınıfta kaldığınız çok aşikâr bir gerçektir. 

Katil ve Siyonist devlet İsrail de hafta içerisinde yapılan seçimlerden Tzipi Livni liderliğindeki parti az bir farkla birinci çıkmayı bildi. İsrail ve dünya da nasıl bir oluşum içerisine gidileceği düşünülürken, HAMAS ve yönetiminde bulunan Gazze halkı yaralarını sarmak ve bir an önce normal yaşama dönme gayretini sürdürmektedirler. Elbet bir gün var olma savaşı ve direniş ruhu, Tel Aviv'i, Askalan'ı, Sderot'u titretecek Siyonistlerin bedenlerini ve de kalplerini paramparça edecektir. 

Ey Müslüman ümmetinin kanayan yarası GAZZE! Açlık, sefalet, hastalık, evlat, anne- baba acısı, üzüntü, hezeyan, baskı… İnsanoğlunun aklına gelebilecek her türlü sıkıntıları yaşayan Müslüman FİLİSTİN Halkı! Açık hava hapishanesine çevrilen yurtlarını terk etmeyen, ambargonun her türlüsüne direnen, ülkesini ve haysiyetini koruyan, zalimlere ve kâfirlere meyletmeyen, Kudüs'ü ve Mescid-i Aksa'yı inananlara tekrardan hatırlatan millet!! Kutsal beldeyi savunmak sadece sizin işiniz mi? Allah ve resulüne inanmak, bu uğurda her türlü işkenceye maruz kalmak ve davanızda da dünya Müslümanları tarafından yalnız bırakılmak sizin hak ettiğiniz bir durum mudur?            

Elbette ki değildir!                                                                                                

Siz var olduğunuz sürece bizde var olmaya devam edeceğiz! Sesinizi duyuracağız, şikâyetlerinizi arza ve arşa ulaştıracağız. Direniş ruhunuzu belde belde yayacağız, sizin nefes almanızla biz de rahatlayacağız ve bir gün mutlaka bütün Müslümanlar ÖZGÜR KUDÜS'TE buluşacağız.

Bu duygularla haftaya aynı saatte burada buluşmak üzere duyarlı ve onurlu Sakaryalılara teşekkür ederiz.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]