"Sahada Çok Kötü Bir Sakaryaspor Vardı"

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Bülent Yılmaz, Güngören Belediyespor karşısında hiç beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını belirterek, "Sahada takımımı tanıyamadım." dedi.

Bank Asya 1. Ligi'nin 8. haftasında deplasmanda Güngören Belediyespor'a 3-1 mağlup olan Sakaryaspor'da moraller bozuk. Yeşil - siyahlı Kulübün Başkanı Bület Yılmaz, CİHAN'a yaptığı açıklamada, alınan yenilgiden dolayı üzgün olduklarını kaydetti. Yenilgiyi oyuncularının rakibi küçümsemelerine yada oyuncuların isteksiz bir günde olmalarına bağlayan Yılmaz, Güngören Belediyespor'un galibiyeti kendilerinden daha çok istediğini ve bunun sonucunda 3 puanı hakkıyla aldığını vurguladı.

Sahada takımını tanıyamadığını ifade eden Yılmaz, "Sahada çok kötü bir Sakaryaspor vardı. Güngören Belediyespor galibiyeti bizden kat kat çok istedi. Bizim oyuncularımız rakibi küçümsediler veya çok isteksiz bir gündeydiler. Ben mağlubiyeti buna bağlıyorum. Bunun cevabını teknik heyetten alacağız. Takımda bir tek Özgürcan gayretin içindeydi. İsimsiz Güngören maçı daha çok isteyerek , daha çok koşarak ve maçın 90. dakikasında dahi pres yaparak farkı arttırmanın gayreti içindeydi. Rakibimizi kutluyorum. Bizde bundan sonraki haftalarda daha dikkatli olmaya çalışacağız." diye konuştu.

Kendilerini deplasmanda yanlız bırakmayan taraftarlara da teşekkür eden Yılmaz, şunları söyledi; "Sakaryaspor taraftarlarına teşekkür ediyorum. Onlar 90 dakika boyunca takımları 3-0 mağlupken dahi inanılmaz güzel tezahurat yaptılar. Küfürden uzak sadece takımlarını desteklemek için yaptıkları bu güzel tezahuratları için onlara teşekkür ediyorum."

Yenilginin hedeflerinde bir sapmaya neden olmayacağını dile getiren Yılmaz, ara transfer döneminde teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda takıma gerekli takviyeleri yapacaklarını bildirdi. Yılmaz, "Hedeflerimizde kesinlikle bir sapma yok. Ligi ilk 6 içinde tamamlamak istiyoruz. Kısa zamanda toparlanacağımıza inanıyorum. Hocamın takıma yapılacak takviyelerle ilgili bize rapor verdi. Bizde bu doğrultuda çalışmalarımızı yapıyoruz. Ara transferde gerekli takviyeyi yapacağız." şeklinde konuştu.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]