Sağlıkta ortak çalışma

Sakarya İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Murat Alemdar, Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ünal Küçükyılmaz, Sakarya İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Aydın Erdoğan ve İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Serdar Değirmenci Sakarya’nın sağlıktaki yatırımları ve geleceğe yönelik projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunmak üzere Ankara’da bir dizi temaslarda bulundular.

Sakarya ilindeki mevcut sağlık tesislerinin işleyişi ve gelecekte yatırım planı için önerilen projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunan heyet Ankara’daki ilk ziyaretini Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Şencan ve İnşaat Onarım Daire Başkanı Mehmet Demiroğlu\'na gerçekleştirdiler.

Sakarya heyeti daha sonra sağlıkla ilgili konularda görüşlerini almak üzere AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz\'u ziyaret etti.

Milletvekili Yavuz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve üç kurumun koordineli bir şekilde çalışmasının Sakarya ilinde sağlık hizmetlerinin daha etkin ve verimli sunumunda ciddi önem taşıdığını belirterek, sağlık yatırımlarının takibinde gerekli tüm desteği sağlayacağını ifade etti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]