Sağlık-Sen Şube Başkanlığı'na ziyaret

Ak Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik ve yönetim kurulu üyeleri Sağlık- Sen Sakarya şube Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde yapılan Sağlık-sen Sakarya şube seçimlerinde tekrar başkan olarak seçilen Abdullah Sönmez ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette Sağlık-Sen Sakarya Şube Başkanı Abdullah Sönmez, başkan vekili Abdullah Arı, başkan yardımcıları Yavuz Bingöl, Harun Kestane, Muhammet Durmaz, Vedat İnan hazır bulundular.

Ak Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik ziyaret esnasında yapmış olduğu konuşmada; Sağlık-sen Sakarya şube başkanlığına seçilen Abdullah Sönmez ve yönetim kurulunu tebrik ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi. Başkan Çelik Sağlık konusunda hükümetimizin yapmış olduğu çalışmalar doğrultusunda ortaya çıkan tablo bizlere gösteriyorki sağlıkta devrim niteliğinde çalışmalar yapılmıştır. Vatandaşlarımızın sağlık konusunda hükümetimizin yapmış olduğu çalışmalarında memnuniyetin yüzde 36 lardan yüzde 76 lara çıktığını söyleyen başkan Çelik son olarak Cumhurbaşkanımızın daha önce müjdesini verdiği sağlık çalışanlarının yıpranma payı gibi en önemli kazanımlarının hayata geçmesini ve sağlık çalışanlarına hayırlı olmasını diledi.

Sağlık-Sen Sakarya Şube Başkanı Abdullah Sönmez ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle devam etti; Bu nazik ziyaretlerinden dolayı Ak Parti Serdivan İlçe Başkanımız Osman Çelik ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyor, yeni Türkiye’de sağlık çalışanlarının sorunlarının çözümü için gece gündüz demeden çalışarak, yeni kazınımların yıpranma,lisans tamamlama ve kreş hakkı konularında takipçi olacaklarını ifade etti.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]