Sağlam "Sağlıklı her yetişkin kan vermeli"

Kamu hastaneleri kan bağışı kampanyası Yenikent Hastanesi Serdivan Semt Polikliniği’nde başladı. Bağışta bulunan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam, sağlıklı her yetişkini kan vermeye davet etti.

 

 

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile Kızılay Sakarya Kan Bağışı Merkezi tarafından düzenlenen “Bir dakika için harekete geç” kan bağışı kampanyası yoğun ilgi gördü. Yenikent Hastanesi Serdivan Semt Polikliniği’nde gerçekleşen kan bağışına idari kadro başta olmak üzere personel de ilgi gösterdi. Bağışta bulunan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam, kan bağışının önemine vurgu yaparak, bağışla toplanan kanların kan ihtiyacı duyulan acil tıbbi müdahaleler ve ameliyatlarda büyük bir ihtiyacı karşıladığına dikkat çekti.

 

KAN BAĞIŞINA DAVET

Sağlam, sağlıklı her yetişkini düzenli olarak kan bağışı yapmaya davet ederken, kan bağışı kampanyasının ilimizdeki tüm kamu hastanelerinde süreceğini dile getirdi. Kızılay Doktoru Gazsan Kehri de kan bağışının özellikle kış aylarında enfeksiyonlara bağlı olarak düştüğünü dile getirerek, kampanyalarla birlikte kan stoklarını artırmayı hedeflediklerini söyledi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]