Sadaka kutusunu çaldı ama güvenlik kamerasından kaçamadı

Adapazarı\'nda bir restoranın girişindeki sadaka kutusu çalındı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarınca görüntülendi. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken şüpheli ve arkadaşı polislerce yakalandı. 

Olay 19 Ekim günü saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Bankalar Caddesi ile Ankara Caddesinin birleştiği noktada bulunan restoranda akşam yoğunluğu başladı. Restoran sahibi Faruk Atmaca kasanın yanında bir misafiriyle ilgilenirken, restoran kapısında bir süre bekleyen bir kişi içeri girerek kapı girişinde bulunan ve bir öğrenci yurduna ait olan sadaka kutusunu alarak uzaklaştı. 

Sadaka kutusunun yerinde olmadığını 3 gün sonra fark eden restoran sahibi Faruk Atmaca, hemen polise haber verdiklerini belirterek, "Çalındığını 2- 3 gün sonra anladık. Sonra Emniyete haber verdik ve görüntüleri aldılar. Zaten bilinen bir hırsızmış. Yakalandığı bilgisini verdiler bize" dedi. 

Polis güvenlik kamerası görüntülerinden şüpheliler A.D. ile G.A.\'ya kısa sürede ulaştı. Adliyeye sevk edilen iki şüpheli sorguları sonrasında adli kontrol ile serbest bırakıldı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]