SABİTEK Günlerini 25.000 Öğrenci Gezecek

Adapazarı Şeker Fabrikası Tesisleri’nde 4,5 ve 6 Haziran tarihlerinde yapılacak SABİTEK Günleri-2 etkinliğini 25 bin öğrencinin gezeceği belirtildi.

Sakarya Valiliği’nin öncülüğünde Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla düzenlenecek SABİTEK Günleri’nin Ana Sponsorluğunu Adapazarı Şeker Fabrikası üstleniyor. Serdivan Belediyesi, Toyota, SASEV ve Terzioğulları firmasının destek vereceği SABİTEK Günleri’nin organizasyonunu ise Barkod Reklam yapıyor. 

Türkiye’nin en geniş kapsamlı eğitim şenliği olan SABİTEK Günleri’nde gerçekleştirilecek programlar hakkında ilçe milli eğitim ve okul müdürlerine bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Ahmet Akkoç İlköğretim Okulu Konferans Salonu’nda yapılan toplantıda İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Turgut Özbek ve Adapazarı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Vedat Tezbiten açıklamalarda bulundular.

Sakarya Bilim, Teknoloji, Eğitim ve Kariyer Günleri (SABİTEK)’nin açılışı 4 Haziran Perşembe günü saat 10.00 da yapılacak. Açılış töreninde Toyota Proje Yarışması ile Toplam Kalite Yönetimi (TKY) ödülleri verilecek. Hazırlıkların son aşamaya geldiği Sabitek Günlerinin 3. gününde minik öğrencilerin katılacağı Okul Öncesi Şenliği düzenlenecek. Sakarya’daki tüm meslek liseleri ile yaygın eğitim kurumlarının yıl içinde yaptığı çalışmaların sergilendiği METEF etkinliği de Sabitek Günleri içerisinde yapılacak.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı tüm Sakaryalıları 4-5-6 Haziran günlerinde yapılacak SABİTEK Günleri’ne davet etti.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]