SABİTEK Günleri Markalaşıyor

İki yıldır düzenlenen Sakarya Bilim Teknoloji Eğitim ve Kariyer Günleri (SABİTEK) markalaşıyor. Önümüzdeki yıl üçüncüsü düzenlenecek SABİTEK Günleri için çalışmalara kısa zamanda başlanacağı belirtildi.

Adapazarı Şeker Fabrikası Tesisleri’nde 4, 5 , 6 Haziran günlerinde gerçekleştirilen SABİTEK Günleri-2 eğitim şenliğinin değerlendirme toplantısı Donatım Öğretmenevi’nde yapıldı. Etkinlikte görev yapan eğitimcilerin katıldığı toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, SABİTEK Günleri’nin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Değerlendirme toplantısında söz alan eğitimciler, SABİTEK Günleri etkinliği ile Sakarya’da Eğitim Fuarı eksikliğinin giderildiğine vurgu yaparak, bu yıl düzenlenen organizasyonun bir önceki yıldan daha verimli geçtiğini belirttiler.

Son yıllarda başarılı projelere imza atan Sakaryalı öğrencilerin çalışmalarını sergileme fırsatı bulduğu SABİTEK Günleri’nin Sakarya halkıyla bütünleşmesi noktasında çalışmalar yapılması gerektiği ifade edildi. Sabitek Günleri’nin iki yıldır organizasyonunu üstlenen Barkod Reklam Ajansı yetkililerinin de katıldığı toplantıda önümüzdeki yıldan itibaren eğitim fuarının daha geniş bir alanda yapılması görüşü benimsendi.  

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]