Sabihahanım İlkokulu öğrencilerinin münazara başarısı

Şahin Eğitim Kurumlarının 25. Kuruluş Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Münazara Ligi’nde ikinci tur yarışmaların ilk bölümü sonuçlandı.

Sabihahanım İlkokulu 4-B sınıfı öğrencileri ikinci turda karşılaştıkları Eser İlkokulu öğrencilerinin “Eğitim Yoluyla Savaşlar Önlenebilir” tezine karşı, “Eğitim Yoluyla Savaşlar Önlemez” tezini başarıyla savunarak Münazara Ligi’nde bir üst tura yükselerek, final gruplarına bir adım daha yaklaştılar.

Sınıf Öğretmeni Mustafa Erdoğan’ın rehberliğinde Münazara Ligi’nde başarılı sonuçlara imza atan 4-B sınıfı öğrencileri; Zeynep Akma, Ömer Kemal Batur, Çetin Furkan Türk ve Burak Özenir; “Eğitim Yoluyla Savaşlar Önlenemez” tezinde, dünyadaki tüm savaşları çıkaranların ve bu savaşların emrini verenlerin eğitimli insanlar olduğunu vurguladılar.

Sabihahanım öğrencileri ilk iki turdaki başarılarının sevincini yarışmayı izleyen sınıf öğretmenleri Mustafa Erdoğan, okul müdür yardımcısı Abdullah Yiğit ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Ersin İlaslan’la paylaştılar. Öğrenciler, 18 Şubat’ta yapılacak üçüncü tur münazarada aynı başarıyı tekrarlayacaklarını ve 5-6-7 Mart tarihlerinde yapılacak finallere katılacaklarının sözünü verdiler.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]