Sabihahanım İlköğretim Okulu'nda Veda Töreni

Sabihahanım İlköğretim Okulu'nda görev yapan öğretmenlerden Davut Sarı, Mehmet Nedim Bulut, Müge Mulbay ve Filiz Sezgin'in başka illere tayinlerinin çıkması nedeniyle okul yönetimi tarafından bir veda töreni düzenlendi.

Okulda görev yapan 65 öğretmenin ve okul yöneticilerinin katıldığı törende tayini çıkan öğretmenlere hizmetleri nedeniyle birer teşekkür plaketi ve cumhuriyet altını hediye edildi.

Çeşitli ikramların da yer aldığı veda töreninde bir konuşma yapan Sabihahanım İlköğretim Okulu Müdürü Lütfü Sarı, öğretmenlik mesleğinin özveri ve fedakarlık isteyen kutsal bir görev olduğunu belirterek, Sabihahanım ailesi içinde başarılı bir şekilde çalışan öğretmenlerin Sakarya'dan ve okullarından ayrılmasının üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
2007-2008 eğitim yılının sona ermesinin ardından seminer çalışmalarına devam eden tüm okul öğretmenlerinin katıldığı törende, Trabzon'a atanan sınıf öğretmeni Davut Sarı, Tekirdağ'a atanan sınıf öğretmeni Mehmet Nedim Bulut, Yozgat'a atanan İngilizce Öğretmeni Müge Mulbay ile Erzurum'a atanan Türkçe Öğretmeni Filiz Sezgin'e meslektaşları ve okul yöneticileri yeni görevlerinde başarı diledi.

Zaman zaman duygusal anların da yaşandığı veda töreninde kısa birer konuşma yapan öğretmenler, Sabihahanım İlköğretim Okulu'nda çok verimli bir çalışma dönemi geçirdiklerini ifade ederek Sakarya'dan ayrılmanın kendileri içinde çok zor olduğunu söylediler.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]