Şaban Dişli'ye Büyük İlgi

İş takipçiliği yaptığı iddialarının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı'ndan istifa eden Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, "İnşallah detaylı konuşacağız. Mahçup olması gerekenler mahcup olacaklar. Allah bunu biliyor ben de biliyorum." dedi.

İş takipçiliği yaptığı iddialarının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı ve Merkez Karar Yürütme Kurulu üyeliğinden istifa eden Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, memleketi Sakarya'nın Geyve ilçesinde sağlık ocağı açılışına katıldı. Vatandaşlardan büyük ilgi gören Milletvekili Şaban Dişli, burada yaptığı konuşmada, "Bugün biraz güneşin azizliğine uğradık. Arkadaşlar oturma yerleri ayarlamış, biz de o taraf mı bu tarafı mı derken karmaşa yaşadık. Buraya geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Güzel bir eser. Burada güzel bir birliktelik var. İl Özel İdaresi kanalıyla Geyve ve tüm Sakarya'da güzel hizmetler yaptık. Sağlıkta olsun eğitim de olsun. Bugün Vali bey muhtarları topladı, köylerin ihtiyaçlarını dinlediler ve 2009 yılı yatırımlarını tespit ettiler. İnşallah gücümüzün yettiği kadarıyla hizmetleri yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Gelecek dönemin çok önemli olduğunu belirten Dişli,
"Bütün dünya krizlerle altüst oluyor. Amerika'da 13. banka battı. Hatta son batan Lehman, 200 milyarlık bir bankaydı. 2000'li yıllarda bizim yaşadıklarımızı şimdi Amerika yaşıyor. Yavaşa yavaş Avrupa yaşamaya başladı. Bunlar hoş şeyler değil, Türkiye ekonomisi için de hoş şeyler değil. Bizleri negatif etkileme ihtimali yüksek. Onun için çok daha fazla çalışıp, çok daha fazla üretmek zorundayız. Üretmek, üretmek, üretmek. Artık ithalattan vazgeçip,
üretmek zorundayız. Bu çerçevede çok güzel örnekleri verdik burada. Devlet-vatandaş işbirliğiyle çok güzel projeler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz."
diye konuştu.

Dişli, "Ramazan ayındayız ve çok sıcak var. Onun için fazla uzatmayayım. Konuşacak şeylerimizin zamanı gelecek. Geldiği zaman inşallah detaylı konuşacağız. Mahcup olması gerekenler mahcup olacaklar. Allah bunu biliyor, ben de biliyorum. Onun için bizlere inanmaya, güvenmeye devam edin. Biz ama sadece ama sadece hizmet etmek için üzerimize vebal olanı vebalinde kurtulmak için gayret edeceğiz. Özellikle Allah bize her şeyi nasip etti. Özellikle bana. Bizim çıktığımız yeri, başladığımız yeri değerli hemşerilerimiz biliyor. Az önce arkadaşlarla oturuyorduk. Temmuz ayında Ramazan tuttum ve pancar tarlasında çalışıyorduk. Ama Allah bana çok şeyleri nasip etti. Şimdi bana verilenleri geriye verme gayreti içindeyim. Allah inşallah bu konuda yolumuzu açık eder" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Geyve Merkez Sağlık Ocağı, Sakarya Valisi Hüseyin Atak ve Milletvekili Şaban Dişli'nin kurdeleyi kesmesiyle açıldı. Açılışta Geyveliler, Şaban Dişli'ye büyük ilgi gösterdi. Dişli de, vatandaşlarla sohbet ederek, sorunlarını dinledi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]