Saadet Partisi Sakarya, kongrelere devam ediyor

Saadet Karapürçek Mehmet Bilgin’le devam etti

Saadet Partisi Karapürçek İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanını seçti. Tek liste olarak kongreye giden Karapürçek Saadet Partisi’nde, Mehmet Bilgin ilçe Başkanı oldu.

Karapürçek Belediyesi Kültür Salonu’nda gerçekleşen kongreye İl Başkanı Eyüp Yıldırım, İl Müfettişi Fahrettin Bay, Adapazarı İlçe Başkanı Abidin Birinci, Erenler İlçe Başkanı Yaşar Günay, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ile siyasi parti ve STK temsilcileri katıldı. 

İl Başkanı Eyüp Yıldırım da, İl Kongresi öncesi başlatılan ilçe kongrelerine devam ettiklerini ve bugün Karapürçek ilçe teşkilatının kongresini gerçekleştirdiklerini işaret ederek,”2015 Genel seçimleri öncesi yapılan kongrelerle ilçe teşkilatlarımız seçimlere daha hazır bir şekilde girecektir. Genel seçimlerde teşkilatlarımızın fedakar çalışmaları sonucunda milletimizin teveccühü ile Saadet meclise girecektir.”  şeklinde konuştu.

Saadet Partisi GİK Üyesi Ahmet Kul, genel siyaset üzerine yaptığı konuşmada hükümet ve Başbakan’ın icraatlarını değerlendirdi. Ahlak ve maneviyat önceliği olan Saadet Partisi’nin çalışmalarına devam ettiğini kaydeden Aksoy, “1960’dan beri çıkılan yolda hak davanın bir savunucuları olarak hiç usanmadan mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu kongremizde bunun bir göstergesidir. Milli Görüş’te İslam birliğine gidiş vardır. Biz hak davayı temsil ediyoruz. Onlar ise AB’yi hedef almışlar. Millet her alanda kandırılmaktadır. Hükümetin söylemleri Milli Görüş söylemlerine benzemekte. Ama eylemleri tamamen küresel emperyalizmin istekleri doğrultusunda gerçekleşmektedir.” dedi.

Güven tazeleyen Mehmet Bilgin, bu teveccühü karşılıksız bırakmayacağını ifade ederek “Saadet bayrağını daha ileri taşımak için çalışacağız. Saadet İnşallah meclise girecektir.” dedi.

Konuşmaların ardından seçime geçilen kongrede, Mehmet Bilgin, İsmet Kurt, Mehmet Ali Gedik, Adem Balıkçı, Sebahattin Kırıcı, Harun Meral, Ahmet Burnaz, Mehmet Kastanbolu, İbrahim Usta, Aptullah Usta, Murat Beyaz, Uğur Beyaz’dan oluşan liste göreve getirildi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]