Saadet Partisi mülletvekili adayları Karasu'da...

Saadet Partisi Milletvekili Adayları Karasu ilçesine çıkartma yaptı. İsmet Aksoy, Eyüp Yıldırım, Suat Hayri Çillioğlu ve Oğuzhan Coşkun Karasu halkıyla bir araya geldi.

Şehir merkezinde esnaf ve halkla tokalaşarak Milli İttifak projelerini anlatan Milletvekili adayları 7 Haziran seçimlerinde neden mecliste olmaları gerekliliğine dikkat çektiler.

Türkiye için 7 Haziran’ın bir dönüm noktası olduğunu söyleyen Saadet Partisi Milletvekili adayı İsmet Aksoy; “Halkımızın hangi kesimine bakarsanız bakın, kiminle konuşursanız konuşun, herkesin ve her kesimin sıkıntılar içinde kıvrandığını göreceksiniz. Esnaf ürün satamamaktan, halk alım gücünün olmamasından, asgari ücretli emeğinin karşılığını alamamaktan, emekli sadaka dedikleri maaşları ile geçinmeye çalışmaktan şikâyetçi. İktidar sahipleri tehditle, şantajla oy almaya çalışadursun, bizler fert fert gezerek yarınlarda Saadet Partisi ile huzurun, barışın, saadetin tesisinin nasıl sağlanacağını 54.hükümetteki hizmet referanslarımızla halkımıza anlatıyoruz ve diyoruz ki hayatında, işinde, aşında saadet istiyorsanız bize gelin. Başkalarının hayalini bile kuramadığı hizmetleri biz zamanında gerçekleştirdik ve 7 Haziran sonrasında da gerçekleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Milletvekili adaylarından Suat Çillioğlu ise Karasu’da Milli İttifak’a halkın büyük çoğunluğunun ilgisinin olduğunu gördüklerini söyleyerek ; “Biz hiç kimsenin ve hiçbir partinin alternatifi değiliz. Biz oylar bölünmesin diye nara atanlardan değil, ülke bölünmesin diye haykıranlar zümresindeyiz. Biz halkımıza seçim zamanları göstermelik cümleler kuran partilere benzemeyiz. İşçisinden, memuruna, engellisinden, mazlumuna hizmet etmeye geliyoruz” dedi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]