Saadet Partisi milletvekili adayları, basınla buluştu

Saadet Partisi Sakarya milletvekili adayları, basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

Adapazarı ilçesinde bir restoranda düzenlenen toplantıda konuşan İl Başkanı Ahmet Manav, genel seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Manav, 7 Haziran'dan sonra hükümetin kurulamadığını belirterek, "Sakarya halkına sesleniyorum. Uzun bir yolculuğa çıkarken evinin anahtarını teslim edeceği komşusunu seçerken bile hassas davrananlar, ülkesini yani büyük evini teslim edeceği partiyi ve heyetini seçerken aynı titizlikle neden davranmıyoruz? Oysa böyle düşünmemiz gerekmiyor mu?" diye konuştu. 

Ülkedeki kaosun her geçen gün büyüdüğünü öne süren Manav, şunları söyledi:

"İşte sizlere biraz sonra takdim edeceğimiz hiçbir menfaat ve çıkar kavgası içine girmemiş, mazisi tertemiz, hiçbir lekeyle kirlenmemiş olan kardeşlerimiz, siz değerli basın mensupları aracılığıyla halkımızın tertemiz oylarına talip olup, ülke menfaati adına görev almanın ve ibadet aşkıyla hizmet etmek için 1 Kasım seçimlerinde aziz milletimizin huzurlarına çıkmak üzeredirler. 'Saadet Partisi'ne verilen oylar boşa gidiyor' diyenler var. 7 Haziran'da verilen oylar boşa gitmedi mi? Bu milletin, memleketin çıkarı uğruna verdiği oylar boşa gitmedi mi? İnşallah partimiz 1 Kasım'ı fırsat bilecektir."

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]