Saadet Partisi Mart ayı ilçe divan toplantısı gerçekleştirildi

Saadet Partisi Adapazarı İlçe Başkanlığı Mart ayı ilçe divan toplantısını Akm\'de düzenlediği toplantıyla gerçekleştirdi.

Toplantıya Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve İstanbul eski il başkanı Selman Esmerer’in yanı sıra Genel İdare Kurulu Üyesi ve Milletvekili Aday adayı İsmet Aksoy ile Aday adaylarından Eyüp Yıldırım ve Abidin Birinci katıldı.

Mahalle sorumlularının yazılı olarak raporlarını sunmalarının ardından İl Eski Başkanı Eyüp Yıldırım selamla konuşması yaparak partililere seslendi. 7 Haziran seçimlerinin Türkiye açısından önemine dikkat çeken Eyüp Yıldırım; “Bizler her seçimi önemli görüp çalışmalarımızı her zamanki disiplin ve özverimizle gerçekleştiren bir teşkilatız. Her seçim önemlidir ancak bu seçim ülkemizin selameti açısından çok daha önemlidir. Hepiniz görüyorsunuz ve şahit oluyorsunuz ki kişiler çıkarlar uğruna ülke resmen uçuruma doğru itiliyor. Halkımız aç, gencimiz işsiz, ülkemiz ekonomik olarak tamamen kuşatılmış durumda. Neresinden bakarsanız bakın bir felaketin içine doğru sürükleniyoruz. Bu durumdan kurtulmanın yegane çaresi Saadet Partisi’nin meclise girmesidir” diye konuştu.

Eyüp Yıldırımdan sonra söz alan GİK üyesi İsmet Aksoy Akp iktidarının sadece lafla karın doyurmaya çalıştığını ve icraat yönünden sadece rantiyeye hizmet ettiğini söyleyerek; “Rahmetli hocamız bunlar için hiçbir şeyi beceremezler diyordu. O zamanlar hocanın bu sözlerine gülenler şimdi haklılığını ortaya koyuyorlar. Ülke hukuk yönünden, siyasi yönden, ahlaki yönden çökmüş durumdadır. Sıcak para ile ve sürekli borçlanarak ülke yönetmek felaketlere yol açacak sonuçlar doğurmaktan başka bir durum ortaya koymaz” diyerek Akp nin ekonomi politikalarını eleştirdi.

Son olarak kürsüye gelen GİK üyesi ve İstanbul eski İl Başkanı Selman Esmerer küresel sistemin adaletsizlik üzerine kurulu olduğunu ifade ederek, Erbakan hocanın fikirleri doğrultusunda İslam dünyasının ayağa kalkması gerektiğini söyledi.

“Dünyada zenginliğin bir avuç elit tarafından kontrol edilip, dünyanın geri kalanının açlığa mahkum edilmesi asla kabul edilemez. Bu haksızlıkların son bulması için İslam Ortak Pazarı, İslam Dinarı ve İslam Nato’su projelerini hayata geçireceğiz” diyen GİK üyesi Selman Esmerer; “Biz Türkiye’nin teminatıyız. Allah’ın izni ile 7 Haziran akşamı Saadet Partisi İktidarını ilan edecek ve geçmişteki efsane hizmetlerine kaldığı yerden devam edecektir” dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]