Saadet Partisi Kocaali İlçe Kongresi yapıldı

Saadet Partisi Kocaali İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Kongreye Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) Ali İhsan Gündoğdu, Saadet Partisi İl Başkanı Eyüp Yıldırım ve ilçe başkanları, mahalle muhtarları, teşkilat mensupları ve misafirler katıldı. Tek listeyle gidilen seçimle A.Okan Dervişoğlu Saadet Partisi Kocaali İlçe Başkanı oldu.

Saadet Partisi Genel idare kurulu üyesi Ali İhsan Gündoğdu, yaptığı konuşmada iç ve dış siyasi gelişmeleri anlattı. Türkiye’de ve dünyadaki siyasi gelişmeleri değerlendiren Gündoğdu, Ak parti hükümetinin içeriği, istikameti, amacı ve hedefinin belli olmadığını savundu. Gündoğdu, adeta tek merkezden düğmeye basılmışçasına ülkenin dış güçler tarafından idare edildiğinin altını çizdi ve “Türkiye’ye Saadet lazım, meclise de Saadet Partisi lazım.” dedi.


Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı İsmet Aksoy da kongre sürecinin sonuna yaklaştıklarını belirtti. Tüm ilçelerde kongreler yapıldıktan sonra Olağan İl kongresini gerçekleştireceklerini işaret eden Yıldırım, “Saadet Partisi mutlaka meclise girecektir.” dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]