Saadet Partisi Karasu İlçe Kongresi tamamlandı

Saadet Partisi Karasu İlçe Teşkilatı 4.Olağan Kongresi’ni Burger Life Düğün Salonu\'nda gerçekleştirdi.

Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Sait Ahmet İskender’in güven oyu alarak tekrar başkanlığa seçildiği kongre, oldukça yoğun ilgi gördü. Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, Partisinin Karasu İlçe Kongresine konuşmacı olarak katıldı.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, "Bu ülkede Saadet Partisi olduğu müddetçe Allah\'ın izniyle bu toprakları böldürmeyeceğiz, işgal edilmesine asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Saadet Partisi Karasu İlçe Kongresi’nde konuşan Aydın, Saadet Partisi teşkilatlarının ayakta olmasının sadece kendilerine değil, tüm Müslümanlara ve mazlumlara umut verdiğini söyledi.

"Teşkilatlarımız; yıllardır bu davayı bitirmeye çalışan, bölmeye çalışan, kapatmaya çalışan, sisteme, düzene karşı da \'biz buradayız\' mesajını çok güçlü şekilde vermektedir" diyen Aydın,   Türkiye \'nin çözüm süreciyle çözülme sürecine girdiğini öne sürerek, "Bu ülkede Saadet Partisi olduğu müddetçe Allah\'ın izniyle bu toprakları böldürmeyeceğiz, işgal edilmesine asla müsaade etmeyeceğiz. 4 kere partisi kapatılmış, birçok kere bölünme yaşamış, öncü kadroları hapse atılmış, çok sayıda çile çekmiş bir teşkilatın programını icra ediyoruz. Bu salondaki sahneyi gördüğüm zaman Rabbime şükrediyorum" diye konuştu.

Tarih boyunca bütün hareketlerin ana gövdesini gençliğin oluşturduğunu belirten Aydın, şunları söyledi:

"İşte tarihe bakıyorsunuz, Asrı Saadet döneminden itibaren Peygamber Efendimizin yanında hep gençleri görüyorsunuz. Aynı şekilde, ecdadımız da gençliğe çok büyük değer verdiğinden dolayı 13-14 yaşında Osmanlı\'nın tahtını gençlere emanet etmiş. İşte Fatih Sultan Mehmet, Peygamber Efendimizin müjdesine  21 yaşında nail olmuş, çağ açıp çağ kapatmıştır. Bu asırda maalesef gençlik başka emellere hizmet ettirilmektedir. Birleşmiş Milletler dünyayı sömüren ana gövde olmuş ve yaptığı gençlik tanımıyla gençleri pasifize etmiştir."

“Saadet Partisi olarak iktidara geldiğimiz zaman gençliğin tanımını değiştireceğiz" diyen Aydın, gençliği, "Bütün insanlığın saadeti için çalışan, bunu idealize eden ve bu yolda fedakarlık yapabilen" olarak tanımlayacaklarını sözlerine ekledi.

Saadet Partisi İl Başkanı Eyüp Yıldırım da kongrede yaptığı konuşmada, yılbaşına kadar tüm ilçelerde kongreleri bitirmiş olacaklarını belirterek, “İnşallah 2015 Genel seçimlerinde Saadet Partisi tekrar meclisteki yerini alacaktır.” dedi.

Yıldırım “Biz iktidara gelirsek ne yapacağımızı biliyoruz. Şu an iktidara gelmenin gereğini yapmamız gerekiyor. Biz zaferden değil seferden sorumluyuz. Netice almak istiyorsak Hocamızın işaret ettiği gibi metoda uygun çalışma yapmalıyız. İktidardaki arkadaşlar sürekli duvara tosluyorlar, çünkü işin gereğini yapmıyorlar” dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]