Saadet Partisi, kampla enerji depoladı

Saadet Partisi, genel seçimler öncesi 3 günlük kampla enerji depolayarak, seçime hazır olduğu mesajını verdi.

Saadet Partisi’nin geçen hafta sonu yaptığı 3 günlük İlçe Başkanları Kampı ile ilgili basına yazılı açıklama yapan Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı Eyüp Yıldırım, “Büyük bir coşku ve heyecan içinde düzenlenen kampta 16 ilçe başkanımız ve İl olarak yapılan eğitimler ve değerlendirmelerle teşkilatımız genel seçimlere hazırlanmaktadır.” dedi.

Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı Eyüp Yıldırım yaptığı değerlendirmede, eğitim kampının çok verimli geçtiğinin altını çizerek, teşkilat olarak motive olduklarını ifade etti. Yıldırım, “16 İlçe Başkanı ve il Müfettişi’nden oluşan ekibimiz motive oldukları, eğitimlerini aldıkları, verimli ve nitelikli bir kamp gerçekleştirmiştir. Kampımız, muhabbet, heyecan ve birlik ruhunun zirvede olduğu tüm başkanlarımızı seçime kilitleyen bir çalışma oldu. Daha önce de ifade ettiğimiz gibi, bizim teşkilatımız değil Türkiye’nin dünyanın en canlı, en çalışkan, en başarılı ve en tecrübeli teşkilatıdır” dedi.

Hedefe kilitlenmiş, tek kadro

“Milli Görüş’ün tek temsilcisi olduğunun şuurunda güncel yanılgıya aldanmamış, pes etmek yerine direnmeyi seçmiş, tarihi bir dönüm noktasından geçtiğinin farkında, hedefe kilitlenmiş bir kadro ve hareket olduğumuza, bu kampımızda bir kez daha şahitlik ettik” diyen Yıldırım, çalışmaların önümüzdeki günlerde eyleme döküleceğini ifade etti.

Öğretilmiş çaresizliğe karşı eğitim kampı


Yıldırım açıklamasının son kısmında ise şunları söyledi:

“Bu kadro ve ruh, egemen güç 6 ay sonra gerçekleşecek tarihi seçimler ile ilgili yapmış oldukları bütün planları alt üst edecek ve Saadet Partimizi iktidara taşıyacaktır. Bizler yapmış olduğumuz bu eğitimlerde temel olarak şu 3 sorunun cevabını işledik. Bir neden çalışmak zorundayız. İki nasıl bir metotla çalışmalıyız. Üç çalışmalarımızda nelere dikkat etmeliyiz. Bu eğitim çalışmaları hep şahit oluyoruz ki algılarla yönetilen, reklamlarla yönlendirilen, öğretilmiş çaresizliklerle rakamsal güce teslim olmayı, en doğru adımmış gibi gösteren bu dünyada adeta panzehir vazifesi görüyor."
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]