Saadet Partisi Halkla Kuçaklaşma Programı Başladı

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Latif Öztek, Saadet Partisi (SP) Genel Merkezi tarafından düzenlenen “Halkla Kucaklaşma Programı” kapsamında Sakarya’da basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Saadet Partisi Genel merkezi tarafından 16 - 18 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan “Halkla Kucaklaşma Programı” Sakarya’da başladı. Program vesilesiyle Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Latif Öztek Sakarya’da basın mensuplarıyla bir araya gelerek sohbet etti. Genel Başkan Yardımcısı Öztek, sözlerine Fransa’nın Paris şehrinde meydana gelen saldırıyı kınamakla başladı.


Özbek, “Her seçim önemlidir ama bu seçim daha da önemlidir. Seçim öncesi bizler 5 ay öncesinden hazırlıklarımızı başlatmış bulunmaktayız. Türkiye bu sorunlar yumağından inşaallah kurtulur. Gündemde ki en sıcak konu geçtiğimiz hafta Paris’te bir dergiye yapılan saldırı. Bu saldırıda çalışan 12 kişi yapılan saldırı sonucu hayatını kaybetti. Daha sonra bu saldırı gerçekleştirdiği iddia edilen şahıslara operasyon düzenlendi ve bu operasyonda bu iki ölü ele geçirildi. Biz Saadet Partisi olarak bu tür saldırıları hiçbir zaman tasvip etmedik etmeyeceğiz. Bu saldırıların yapılmaması gerekiyor. Bu saldırıda ölen iki kişi sağ ele geçirilmeliydi ve perde arkasında kimlerin olduğu mutlaka ortaya çıkarılmalıydı. Bu yapılmamıştır. Bu olayı hemen batı \'Müslümanlar yaptı\' diyerek şekillendirdi. Bunların sağ olarak ele geçirilmesi adalete teslim edilmesi, gerekirse idamsa idam cezalar verilmeliydi. Perde arkasında kim varsa ortaya çıkarılmalıydı bu yapılmadı. Bunu da tasvip etmiyoruz. Son 10 yılda Müslüman coğrafyasında yüz binlerce insan öldürüldü. Ve bunlar öldürüldüğünde kimsenin sesi çıkmadı. Paris’te öldürülen 12 kişi için tüm dünyadan devlet başkanı, hükümet başkanı katılımlar oldu. Bu yürüyüşe de Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu katıldı ve İsrail Başbakanı Netanyahu ile yanyana yürüdüler.

Bu yürüyüşün ardından Hz. Peygamberimiz Muhammed (s.a.v) hakkında hakaret içeren karikatürün bulunduğu derginin milyonlarca baskı yapıp onun yapılmasında biliyoruz ki onlar da tahrik ve provokasyona yönelik hareketlerdir” ifadelerini kullandı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]