Saadet Partisi divan toplantısını gerçekleştirdi

Saadet Partisi Adapazarı İlçe Başkanlığı Ekim ayı ilçe divan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri ve Adapazarı meclis üyesi adayları katıldı.

Yoklamanın ve birim başkanlarının aylık raporlarının alınmasından sonra kürsüye çıkan Saadet Partisi İlçe Başkanı Abidin Birinci " Seçimler öncesi teşkilat olarak çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Mahalle toplantılarımız gün geçtikçe daha kalabalık olarak devam ediyor. Bizler bu çalışmaları ülkemizin ve İslam dünyasının geleceği için yapmalıyız. Bizlerin bildiği ve yıllarca anlatmaya çalıştığımız büyük İsrail projesi için Siyonistler tarafından yapılmış olan plan işlemeye devam etmektedir. Plan doğrultusunda Siyonistler İslam coğrafyasını hem de hiç ellerini sürmeden, Müslümanları birbirine vurdurarak bölmek amacındadır ve tüm yolları denemeye devam etmektedir. Irak´ta olduğu gibi Amerika ve İsrail’in aynı oyunları Suriye üzerinde de oynamaya devam ettiği ve bu oyunda ülkemizde kullanıp geleceklerinin temelini inşa etmeye çalıştıkları aşikârdır dedi.

Birinci; 14 Aralık 2014, Pazar günü Orhan Gazi Kültür Merkez’inde Saadet Partisi Adapazarı İlçe kongresinin yapılacağını belirterek, kongremizin bayram havasında geçmesi için elimizden geleni yapıyoruz dedi.

Katılım sağlayan yönetim kurulu üyelerine, meclis üyesi adaylarına ve mahalle temsilcilerine teşekkür ederek sözlerini tamamladı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]