Saadet Partisi Adapazarı İlçe Başkanlığında Toplantı Yapıldı

Saadet Partisi Adapazarı İlçe Başkanlığı haftalık toplantısını gerçekleştirdi. Bu haftaki toplantıya kongre çalışmaları hakkında bilgi almak için Sakarya İl Başkanı Eyüp Yıldırım katıldı.
 
Yıldırım yönetim kurulu üyeleri ile yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi. Saadet Partisi Adapazarı İlçesinin Sakarya’nın en büyük ilçesi olduğunu bu yüzden daha çok çalışmamız gerekiyor diyerek, bizlere ulaşan raporlar çerçevesinde sizin gerçekten bu zor şartlarda canla, başla çalıştığınızı görüyoruz. Şimdi ise önümüzde kongre süreci var eğer biz her mahallemize gidip oradaki vatandaşımızı kongremize davet edersek inanın bayram havasında bir kongre yapmış oluruz.

Mahallerimizde davamızı anlatırken nasıl ki Rabbimiz Musa (A.S.) git onu güzel bir dille dinime davet et demişti, işte bizde bu ayetteki düstur ile vatandaşımıza davamızı anlatmalıyız. İnşallah 14 Aralık 2014, Pazar günü yapacağımız kongre tüm İslam alemine ve ülkemize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim dedi.
 
Saadet Partisi İlçe Başkanı Abidin Birinci ise konuşmasında yönetim kurulu üyelerinin mahallelerde ve kongre süreci ile ilgili çalışmaları hakkında bilgi verdi. Çalışmalarının heyecan ile sürdürdüğünü kongrenin en güzel bir biçimde ve Saadet Adapazarı İlçesine yakışır bir şekilde yapacaklarını belirterek bütün dava kardeşlerimizi ve halkımızı 14 Aralık 2014, Pazar günü Orhan Gazi Kültür Merkezinde yapacağımız kongremize davet ediyorum dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]