Saadet Partisi 70 bin oya kilitlendi

Saadet Partisi Sakarya’da 70 bin oya kilitlendi. Saadet Partisi Milletvekili adayları teşkilatları gezerek, 70 bin oy hedefi için neler yapılması gerektiğini anlatıyorlar. Saadet Partisi Sakarya Milletvekili adayı Eyüp Yıldırım ise yaptığı açıklamada, diğer partilerinin birbirinden farkı olmadığını ifade ederek, kurtuluş reçetesinin Saadet Partisi olduğunu söyledi.

70 bin oy hedefi


Saadet Partisi Sakarya Milletvekili adayları, 70 bin oya adeta kilitlenerek, teşkilatları ve vatandaşları ziyaret ederek, hedefe asıl ulaşılacağı konusunda çalışmalar yapıyorlar. Bu kapsamda önceki akşam Serdivan teşkilatı ile bir araya gelen Saadet Partisi Sakarya Milletvekili Adayı Eyüp Yıldırım, dün de mahalle temsilcileri ile parti binasında buluştu. Yıldırım, 70 bin oy alınması için neleri yapılması gerektiğini partililere anlattı.

İstikamet önemli

Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada ise siyasi partilerin ön koltuk kavgasının sürdüğünü söyledi. Ülkemizin istikrar problemi olduğunu söyleyen Yıldırım, “Bir ülke için istikrardan önce doğru istikamet önemlidir. Örneğin siz namazla ilgili bütün şartları yerine getirseniz fakat istikametiniz yani kıbleniz yanlış ise kıldığınız namaz doğru olsa da kabul olmaz. Bugün ülkemizi, iktidarı ve muhalefetiyle mecliste yönetenlerin istikamet problemleri var. Mecliste bulunan dört siyasi parti birbirinden farklı görünse de istikametleri aynıdır. AKP, MHP, CHP ve HDP’nin istikametlerine baktığımızda dış politikada hepsi Avrupa Birliğini savunuyor ve ABD stratejik ortakları. Ekonomilerine baktığımızda ise dördünün de ve faiz ekonomisini savunduğunu görüyoruz. Mevcut ekonomik sistemin sol zihniyetin temsilcisi olan eski ekonomi bakanı Kemal Derviş’e ait sistem olduğunu eski başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan defalarca açıklamıştı. Dolayısıyla CHP, MHP ve HDP de iktidara gelse aynı sisteme devam edecekler. İşçiyi emekliyi memuru ve esnafı ezecekler. Yine bankacı, faizci, rantiyeciyi sevindirecekler” diye konuştu.

Saadet Partisi’ne verilecek oylar boşa gitmeyecek

Saadet Partisi’ne verilecek oyların boşa gitmeyeceğini ifade eden Yıldırım, “Biz dış politikada Avrupa Birliği ve ABD yerine İslam Birliğini, ekonomide faizci sistem yerine faizsiz ekonomik sistemi savunuyoruz. Eğitimde de önce ahlak ve maneviyatı öne çıkarıyoruz. Kurtuluş reçetemizin bunlar olduğunu biliyoruz. Dolayısıyla buradan halkımıza seslenmek istiyorum. Problemleri çözecek anahtar bizde. Geçmiş dönemlerde çözdük, gelince yine çözeceğiz. Saadet Partisine oy vermedikten sonra kime verdiğiniz hiç önemli değil. Bizim kavgamız diğer partiler gibi ön koltukta ben oturacağım kavgası olmayacak. Onun için ya Saadet, ya da diğerleri diyoruz. Sizleri 1 Kasım seçimlerinde Saadet Partimize oy vermeye davet ediyorum.7 Haziran’da Ak Partiye, CHP’ye, MHP’ye, HDP’ye verilen oylar boşa gitti. Saadet Partisi’ne verilecek oylar boşa gitmeyecektir. Sakarya’mızda alacağımız 70.000 oy ile Anayasamızın 148/3 maddesinde tanımış olduğu “bireysel başvuru hakkı” nı kullanarak Sakarya’mızı Saadet Partisi olarak temsil edeceğiz.” şeklinde konuştu.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]