Saadet Her Yerde Umut Oluyor

Seçim çalışmalarında hergün gündüz ve akşam olmak üzere yoğun bir tempoda çalışan Saadet Partisi Adapazarı adayları Eski Reji Sokağı'ndaki esnafla buluştu.

Adapazarı belediye başkan adayı Eyüp Yıldırım, meclis üyesi adaylarıyla yaptığı ziyarette özellikle işsizlikle ilgili yeni planlamaların gerektiğine işaret ederek, Adapazarı Belediyesi'nin birkaç müteahhitle iş yapmasını eleştirerek seçildiğimiz taktirde her aileden bir kişiyi işe alacaklarını söyledi.

Her Mahalleye Belirli İmkanlar

İlçenin bunu kaldıracak potansiyeli olduğunu ve sadece koordinasyonla bile bir çok gence iş imkanı bulunabileceğine değinen Yıldırım, bu noktada muhtarlarla oluşturulacak bilgi havuzuyla her mahalleye belirli imkanlar açacaklarını vurguladı.

Her Ay Muhtarlarla Buluşma

İşsizlikle ilgili projeler olmak üzere bir çok meselede fikirlerini anlatmak üzere ziyaret edilen büyükşehir dahilindeki Muhtarlar Derneği'ni de ziyaret eden Eyüp Yıldırım, başta büyükşehir olmak üzere Adapazarımızda en çok ihmal edilen konunun muhtarlarla diyalog olduğunu belirterek önce bunu çözeceklerini ve her ay muhtarlarla buluşma gerçekleştirerek ayın başarılı mahallesine ödül vereceklerini müjdeledi.

Saadet Tek Çare

Cuma günü akşamı Kapalı Spor Salonu'nda Saadet Partisi Genel başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Bey'in katılacağı programa Muhtarlar Derneği Başkanı'nı da davet eden Saadet Partililer, bütün Sakarya'nın bu salonda aradığı, özlediği buluşmayı gerçekleştirerek tek çarenin saadet olacağını yineledi.


15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]