Roman Vatandaşların Hayat Kalitesi Yükselecek

Hendek Belediyesi'nin Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında yaptığı Turanlar Mahallesi'ndeki konutlar bitme noktasına geldi.

Turanlar Mahallesi'nde yaşayan Roman vatandaşlar için ucuz konut projesi kapsamında yapılan ve 125 daireden oluşan konutlarda bloklar hızla tamamlanıyor. 50 metre kareden oluşan ve 20 bin YTL'den satışa sunulacak olan konutlar önümüzdeki günlerde satışa çıkacak. 2500 YTL peşin ayda 100 YTL taksitle satılacak olan konutlarda, alacak olan vatandaşlar TEFE, TÜFE artışından etkilenmeden ve banka kredisi kullanmadan konut sahibi olabilecekler.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, bu konutların tamamen Roman vatandaşların yaşam şartlarının iyileştirilmesi amacıyla yapıldığını belirterek, "Aynı şehirde aynı hayatı paylaşarak yaşadığımız bu vatandaşlarımızın hayat kalitesini yükseltmek bizim boynumuzun borcu. Sosyal belediyecilik anlayışımızla her kesimden vatandaşımıza uygun projeler gerçekleştirerek vatandaşlarımızı ev sahibi yaptık. Turanlar'da yaptığımız konutların anahtar teslimini önümüzdeki günlerde yapacağız" dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]