Resul Yılmaz güven tazeledi

AK Parti Erenler İlçe Kongresinde mevcut ilçe Başkanı Resul Yılmaz, tek liste ile girdiği kongrede yeniden Başkanlığa seçildi.

AK Parti Erenler 3. Olağan Kongresi Erenler Belediyesinin Düğün Salonunda kalabalık bir katılım ile gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını AK Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı Süleyman Özmen’in yaptığı kongrede konuşan Resul Yılmaz, Erenler ilçe teşkilatı olarak yeni Türkiye’nin inşasında ellerinden gelen gayreti göstereceklerini, kendi gündemini kendi belirleyen bir Türkiye için durmaksızın çalışacaklarını söyledi.

Yoğun Katılım
AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz’ın tek aday olarak girdiği kongreye; AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, parti yöneticileri, delegeler ve birçok partili katılıdı.

“En doğru karar”
Kongre süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk; “Erenler siyasi yönden bereketli bir ilçedir. Belediye Başkanlığı için de 11 aday adayı arkadaşımız çıkmıştı. İlçe Başkanlığı ile ilgili de birçok arkadaşımızın ismi aday adaylığı için söyleniyordu. Neticede Genel Merkezimiz mevcut başkanımız Resul Yılmaz ile yola devam kararı almıştır ki bence de olması gereken en doğru kararı aldı. Mevlam hayırlı etsin” dedi. Belediyenin kuruluşunun 50. Yılında 50 proje sözü veren Başkan Öztürk, uygulamaya geçirilen ve çalışmaları sürdürülen projeler hakkında bilgiler verirken, Türkiye’ye örnek olacak 666 dönümlük Kentsel Dönüşüm Projesinin birinci etap birinci kısım ihalesi ile Türkiye’nin ilk Kentsel Dönüşüm ihalesini gerçekleştirdiklerini, 3 buçuk yılın sonunda ise 4 bin konut ve ticari alanların kentsel dönüşüm süreci içerisinde yenilenmiş olacağını belirtti.

“Teşkilat Başkanımız bizi Canlı olarak Elazığdan izliyor”
AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli konuşmasının başında, “az önce teşkilat başkanımız Süleyman Soylu Elazığ kongresinden aradı. Web TV ile Canlı olarak bizi seyrediyormuş. Hatta bu yüzden bir kravat kaybettim. Kravatımın şeklini söyleyerek aynısından bende istiyorum dedi. Erenlerde yapılan çalışmalardan dolayı Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’e teşekkür eden Dişli, konuşmasının devamında, “Erenler halkı Sakarya’da herzaman AK Parti Ailesinin yüzünü daime güldürdü. Bunun karşılığında da gerek belediyelerimiz gerekse merkezi hükümetimiz Erenler için ne yapılması gerekiyorsa hepsini tek tek yapıyorlar. Marka Proje Kentsel Dönüşüm Projesi, Sakarya Park ile birlikte Erenlerin çevresini muazzam bir şekilde değiştirecek. Biz birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Allah yolumuzu açık etsin” dedi.

Uncuoğlu’ndan Teşkilata övgü dolu sözler

Kongre süreci ile alakalı açıklamalarda bulunan AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu “Kongrelerimiz bu güne kadar gayet güzel geçti. Güzel bir süreç yaşıyoruz. 17-0’ı Sakaryamıza kazandıran teşkilatlar bu teşkilatlar. Başbakanımızı ağırladığımız Sakarya’nın tarihi kent meydanı mitingini düzenleyen teşkilatlar bu teşkilatlarımız. Çok aktif dinamik bir teşkilatımız var. Resul Yılmaz, bizim ilçe başkanımız olarak hem 30 Mart, hem 10 Ağustos’u Erenlerde başarı ile sırtladı. Tüm değerlendirmeler sonucu Resul Yılmaz’ın bir dönem daha görev yapması uygun görüldü ve ismi açıklandı. İnanıyoruz ki delegelerimiz de bu teveccühe bu duruşa bir destek sağlayacak. Erenler İlçe Kongresi sürecinde Bu tertibi almada emeği geçen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Çok güzel hazırlanmışlar” dedi.

Uncuoğlu, Öztürk’ü de tebrik etti

Konuşmasının sonunda Erenler Belediyesinin çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Uncuoğlu, Kentsel Dönüşüm Projesinin Türkiye’de öncü olduğunu dile getirdi. Uncuoğlu, “Erenler Belediye Başkanını Cavit Öztürk’ü, Erenler’i Kentsel Dönüşüm de Türkiye’de bir öncü haline getirmesi nedeniyle tebrik ediyorum. Hamdolsun Belediye Başkanımız tüm süreci o kadar güzel yönetti ki bu süreç hiçbir yara almadan bugüne kadar Türkiyede uygulanmış Kentsel Dönüşümlerin en ideal modeli olarak gerçekleşiyor. İhalesi yapıldı. Sakarya’da Kentsel Dönüşüme ihtiyaç duyulan diğer ilçelerimize Kentsel Dönüşümde örnek olacak bir iş olarak hayata geçiyor” dedi.

AK Parti Erenler İlçe Yönetimi

Yapılan konuşmalar sonrasında mevcut İlçe Başkanı Resul Yılmaz’ın tek liste ile girdiği seçimde Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu. Resul Yılmaz, Feridun Acar, Ahmet Bülent Ateşoğlu, Habib Bulut, Fehmi Sarı, Bekdemir Beşli, Abdullah Kabukçu, Cemil Süpürgeci, Hakan Kocabıyık, Aysel Kireç Hazırol, Mehmet Tansu Uzun, Mehmet Beşir Doğrusever, Hidayet Küçükkara, Bilal Beşkardeşler, Sedat İnan, Bahar Durmuş, Metin Şimşek, Cemil Mil, Ali Palas, Alim Karakaya, Ahmet Örgen, Salih Mutlu, Taner Sayar, Ömer Barik, Ebubekir Danışman.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]