Ressamlar Adapazarı'nı çizdi

Adapazarı Belediyesi ile Gezgin Sanat Atölyesi’nin işbirliğiyle organize edilen Gezgin Sanat Atölyesi’nin gözünden “Adapazarı ve Sakarya’nın Güzellikleri” konulu resim sergisi açılışı Adapazarı Deprem Müzesi’nde yapıldı. 

Adapazarı Belediyesi ile Gezgin sanat Atölyesi işbirliği ile düzenlenen “Adapazarı ve Sakarya’nın Güzellikleri”ni anlatan sergi açılışını Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer yaptı. Serginin açılış konuşmasını yapan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özkan Gümülcineli, “İstanbul’daki sanatçılar Adapazarı’nın Sakarya’nın resmini yapmak istediler. Bizde belediye olarak sanat ve sanatçıların her zaman yanında olarak destek vermeye devam ediyoruz. Burada ilçemizin doğal ve kültürel güzelliklerinden yapılmış toplam 60 resim bulunuyor”dedi.

Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer, “Güzel bir çalışma yapılmış. Burayı gezerken herkes keyif alacak. Şehrimizin güzelliklerini burada görme şansını bulacak. Belediye olarak sanata her zaman önem verdik. Resim ve Fotoğraf yarışmalarıyla desteğimi sürdürüyoruz” diye konuştu.

Fotoğraflarla Adapazarı’nı anlatan ressamlar arasında Azerbaycanlı Hicran Alioğlu’nun çizdiği Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’nin portresindeki birebir çizilen detaylar büyük beğeni topladı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]