Rektör Elmas , Arifiye MYO'da incelemelerde bulundu

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve Üniversite Senatosu yetkilileri Arifiye\'de yapımı devam eden Arifiye Meslek Yüksekokulu\'nun yeni öğretim binasında incelemelerde bulundu.

Ziyarette Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu\'nun yanı sıra AK Parti Arifiye İlçe Teşkilat Başkanı Ethem Çınar, Arifiye Meslek Yükseokulu Müdürü Prof. Dr. Halil İbrahim Aydınlı, Müdür Yardımcısı Samet Çelebi, Arifiye Meslek Yüksekokulu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Üyesi Nurettin Albayrak ve Meslek Yüksekokulu yetkilileri de katıldı.

2800 metrekare kullanım alanı

Rektör Elmas, yapımı devam eden Meslek Yüksekokulu ek binasını gezerek inşaat hakkında yetkililerden ve Başkan İsmail Karakullukçu\'dan bilgi aldı. Okulun ihtiyaçları hakkında da Başkan Karakullukçu ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Rektör Elmas, daha sonra Arifiye\'den ayrıldı. Başkan İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada, "Arifiye\'nin sosyal ve kültürel açıdan gelişmesi için olmazsa olmazlarımızdan olan Meslek Yüksekokulumuzun yeni öğretim binası için tüm olanaklarımızı seferber ediyoruz. Meslek Yüksekokulumuzda halen üç bölümde yüz civarında öğrencimiz öğrenim görüyor. Yeni binamız toplam 2800 metrekare kullanım alanına sahip ve yaklaşık 2 milyon 250 bin TL\'ye mal olacak. Şu an kaba bina inşaatı büyük ölçüde tamamlandı. İçinin ince işçiliği ve boya çalışmaları ise devam ediyor. Ekiplerimiz bir taraftan da çevre düzenleme çalışmalarına başlıyor. Yeni binamızı da kısa bir süre içerisinde tamamlayarak öğrencilerimizin hizmetine sunacağız" dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]