Recep Uncuoğlu teşekkür ziyaretlerinde...

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Milletvekili Recep Uncuoğlu ile birlikte Güneşler Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleriyle sohbet etti.

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Milletvekili Recep Uncuoğlu ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Güneşler Mahallesini ziyaret ederek, mahalle sakinleriyle sohbet ederek gündemi değerlendirdi. Milletvekili Recep Uncuoğlu’nun ziyaretinden memnun olan mahalle sakinleri Milletvekili Uncuoğlu’na genel gündemle ilgili olarak sorular sordular. Milletvekili Recep Uncuoğlu mahalle sakinlerine 7 Haziran Seçimlerinde gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi. “Milletimiz, Sakarya’da partimize teveccüh gösterdi. Bizde teşekkür ziyaretleri mahiyetinde ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. AK Parti, Milletin partisidir, halkın partisidir. Şuan bildiğiniz üzere bazı görüşmeler yapılıyor. Halkımız 7 Haziran seçimlerinde bir karar verdi bizde bu kararın gereğini yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Erken Seçim İhtimali

Güneşler Mahalle ziyareti sırasında Milletvekili Recep Uncuoğlu’na koalisyon görüşmeleri ve erken seçimle ilgili vatandaşlardan gelen sorular üzerine erken seçim konusunda konuşan Milletvekili Uncuoğlu “Erken seçim konusunda, AK Partimiz bilindiği üzere teşkilatlarının yapısı gereği, milletimizin her zaman sesi olan, yanında olan, toplumu iyi okuyan bir parti olmuştur. Bu yüzden de partimiz seçime en hazır parti durumundadır” şeklinde konuştu.

Kahve ziyaretinden sonra Güneşler Mahallesinde bulunan bir aileyi evinde ziyaret eden Milletvekili Recep Uncuoğlu ve AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ev sakinleriyle sohbet etti.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]