Recep Uncuoğlu: "Hedef % 60"

AK Parti Sakarya İl Başkanlığı Afyon’da İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.

İl Başkanı Recep Uncuoğlu, “Bizim hedefimizde insanımızı, çözümle, hizmetle mutlu etmek var. Bizler şehrimizde en az yüzde 60 oy oranını yakalamak için çaba sarf ediyoruz. Her bir üyemize kadar, canla başla bu hedefi yakalamak için, geceli gündüzlü çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Zeki Toçoğlu birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Toçoğlu, “Hamdolsun teşkilatımızda birlik ve beraberlik duygusu üst düzeyde. Hedefimize ulaşmak için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz” diye konuştu.

AK Parti Sakarya İl Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısını Afyon’da düzenledi. Toplantıya, İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Milletvekilleri; Hasan Ali Çelik, Ayhan Sefer Üstün ve Ali İhsan Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Oktay Yıldırım, il yürütme kurulu üyeleri ve kadın kolları başkanı, ilçe başkanları ile ilçe belediye başkanları katıldı.

"Toplantılar verimli geçti"


İstişare Toplantısını değerlendiren İl Başkanı Recep Uncuoğlu, “Geçmişte yaptığımız çalışmalarımızı ve yerel seçimlere yönelik çalışmaları değerlendirme imkânı bulduk. Üye faaliyetlerimizden tutun da kadın ve gençlik kollarımızın çalışmaları, mahalle ve köylerdeki sandık kurullarının teşkilleri, sandık kurullarımız, müşahitlerimiz hemen hepsine ilişkin çalışmaları bu toplantımızda teker teker masaya yatırdık. Hem genel merkez yerel yönetimler nezdinde hem de il başkanlığımız nezdinde gerçekleştirilen anket çalışmaları, sorunların tespiti, ilçe başkanlarımızdan bizlere ulaşan sorunların tespiti ile alakalı durum değerlendirmesi yaptık. Gerçekten çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Büyün gayemiz, gayretli çalışmalarımızla Sakarya’mızda yakaladığımız başarıları daha da ileriye götürmek” dedi.

Hedef % 60

AK Parti hedefinde vatandaşı çözümle, hizmetle mutlu etmek olduğunun altını çizen Uncuoğlu, “Hemşerilerimiz hizmetin en iyisine layık. Bu konuda değişen, gelişen yerel yönetimler vizyonuyla önümüzdeki yerel seçimlerde Sakarya’mızın Büyükşehir Kanunu’ndan sonra güzide 16 ilçesinde ve aynı zamanda tüm il sınırlarına hizmet verecek olan Büyükşehir Belediyesi’ni de bizler zaten AK Parti bayrağı ile dalgalandırmak ve partimizin hizmet anlayışı ile buluşturmak için bütün çalışmalarımızı ortaya koyduk. Bizler şehrimizde en az yüzde 60 oy oranını yakalamak için çaba sarf ediyoruz. Sakarya’mızda üye sayımız 120 bin rakamlarına yükseldi. Her bir üyemize kadar canla başla bu hedefi yakalamak için geceli gündüzlü çalışmaya devam edeceğiz. Bizim samimi gayretimiz hemşerilerimizin gönlünde muhakkak bir karşılık buluyor. Biz buna inanıyoruz. İnşallah hedeflerimizin de ötesini yakalayarak Sakarya’mızı en güzel hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Modern şehir

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu kısa bir değerlendirme yaparak teşkilatta yaşanan birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Başkan Toçoğlu, “Hamdolsun teşkilatımızda birlik ve beraberlik duygusu üst düzeyde. Tüm kadrolar şehrimizi hayırlı hizmetlerle buluşturmak için çalışmaların bir yerinde mutlaka rol alıyor. Bu bizim çalışma azmimizi ve dinamizmimizi artırıyor. Bizler şehrimizi modern şehirler seviyesine çıkarmak için gayretli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Şehrimizin her yanına eşit hizmet götürmek için projeler tasarlıyor ve hemen hayata geçiriyoruz. Sakarya’mız inşallah çok daha güzel olacak. Hedefimize ulaşmak için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

"Yük olan değil yükü paylaşan teşkilat olmaya devam"

Çok verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini kaydeden TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, “AK Parti sadece seçim zamanlarında değil her zaman çalışma yürüten, milletimizin yanında olan bir partidir. Toplantımızın hayırlı sonuçlar getirmesini diliyorum” derken, Milletvekili Ali İhsan Yavuz ise, “Biz AK Parti teşkilatları olarak son derece derli toplu teşkilatlarız. Özellikle Sakarya, tüm kadrolarıyla kenetlenmiş bir teşkilat. İnşallah Sakarya teşkilatı başarılarına başarı katmayı sürdürecek ve Başbakanımıza ve genel merkeze yük olan değil onların yükünü paylaşan bir teşkilat olmaya devam edecek” diye konuştu.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]