Recep Tayyip Erdoğan, Sakaryalı Misafirlerini Ağırladı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Avrupa Şampiyonu karateciler Şeyda Burucu ve Büşra Tosun ile birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti. 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı'nın 60 kiloda Avrupa Şampiyonu sporcusu Şeyda Burucu ve Hendespor Kulübünün 54 kiloda Avrupa Şampiyonu sporcusu Büşra Tosun ile birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti.

Geçtiğimiz gün gerçekleşen AK Parti Grup Toplantısı öncesi Başkan Toçoğlu ve şampiyon sporcularla görüşen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sporcuları kutlayarak başarılarının devamını diledi. Başbakan Erdoğan, "Bu başarınızla bizleri sevindirdiniz. Kutluyorum sizleri. Sizden daha büyük başarılara imza atmanızı bekliyoruz" dedi.   

Gerçekleştirilen ziyarete AK Parti Sakarya Milletvekilleri Hasan Ali Çelik, Ayhan Sefer Üstün, Recep Yıldırım, AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Büyükşehir Belediyespor Başkanı Orhan Bayraktar ve sporcuların antrenörleri de katıldı.  
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]