Recep Soytürk Sakarya'dan yetki istedi

Pamukova,Akyazı ve Erenler ilçe teşkilatlarını ziyaret eden AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Soytürk, "Memleketimizin yani doğduğumuz toprakların insanlarına hizmet etmek, Sakarya\'yı geleceğe taşımak, gelecek nesillere güzel eserler kazandırmak istiyoruz. Hükümetimizin ve belediyelerimizin zaten destekleri var ancak, biz de varız diyoruz" dedi.
 
İlçe turlarına devam
 
AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Recep Soytürk, ilçe gezilerine hız kesmeden devam ediyor. Sakarya İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevini 5 yıl yapan ve her alanda hayata geçirilen hizmetlere verdiği katkılarıyla anılan Soytürk, ilçelerde büyük ilgi görüyor. Sakarya\'nın tüm sorunlarına hakim olduğu gibi 16 ilçesinin köy ve mahallelerini çok iyi bilen Soytürk, çalışmaları kapsamında Pamukova, Akyazı ve Erenler İlçe teşkilatlarında ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve partililerle buluştu. İlçelerde kendisini tanıtmasının ardından teşkilat mensuplarıyla sohbetler eden Soytürk, ilçelerin tamamlanan ve devam eden yatırımları hakkında bilgiler almayı da ihmal etmiyor.
 
Heyecan ve enerji
 
Karasulu olduğunu ve kendi memleketine 5 yıl devlet kademesinde hizmet etme fırsatı yakaladığına dikkat çeken Soytürk, "Bu heyecan ve enerjiyle şehrimi Ankara\'da temsil etmek istiyorum. Bilgi, deneyim ve tecrübelerimi hizmete dönüştürmek için bir yola çıktık. Allah izin verir, bu adaylık görevine layık görülürsek bize güvenen kimseyi mahçup etmeyiz. Hizmet ve çalışma noktasında terimizin son damlasına kadar gayretle çalışırız. Bizi tanıyanlar bilenler bilir. Bu yarıştır. Bu yarışta yer almak, yeni Türkiye ve yeni Sakarya yolunda atılacak her adımda katkıda pay sahibi olmak,olabilmek büyük şereftir" dedi.
 
Tek istikamet gelişim
 
AK Parti\'nin hizmeti odak noktasında tuttuğu ve milleti esas alan yatırımlarıyla Türkiye\'nin her alanda kalkındığını anlatan Soytürk, " Adalet, sosyal yaşam, eğitim, sağlık, teknoloji, bilim,insan hakları ve özgürlükler başta olmak üzere atılan adımlarla Türkiye çağ atlamıştır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu\'nun önderliğinde yeni Türkiye artık gelişim istikametinde hızla ilerlemektedir. Bu ilerleme birilerini rahatsız ediyor. Ancak artık eski Türkiye yok. Artık herkes çok iyi biliyor ki; tek güç tek hakim millettir. Güçlü bir demokrasi bugün varsa AK Parti sayesinde sayın Erdoğan, Sayın Davutoğlu ve AK kadrolar sayesinde var" dedi.
 
Sakarya\'dan yetki istiyorum
 
Sakarya\'nın sanayi, kültür, turizm ve tarım alanında geliştiğine dikkat çeken Soytürk, " Kuzeyden güneye artık Sakarya AK Partili belediyelerin ve hükümetin projeleriyle ayağa kalktı. Her türlü güzelliğinde var olduğu şehrimizin daha da gelişmesi, daha da ilerlemesi adına bizde var olmak istiyoruz. Memleketimizin yani doğduğumuz toprakların insanlarına hizmet etmek, Sakarya\'yı geleceğe taşımak, gelecek nesillere güzel eserler kazandırmak istiyoruz. Hükümetimizin ve belediyelerimizin zaten destekleri var ancak, biz de varız diyoruz" dedi. Konuşmaların sona ermesinin ardından ziyaretler karşılıklı fikir alışverişi  ve yapılan hoş sohbetlerde son buldu.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]