Recep Hacıeyüpoğlu: 'Ben sporun içinde olan birisiyim'

AK Parti Milletvekili aday adayı Av. Recep Hacıeyüpoğlu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanlığına seçilen başkan Yılmaz Kuzey’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

AK Parti Milletvekili aday adayı Av. Recep Hacıeyüpoğlu kısa süre önce seçimle işbaşına gelen Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Yılmaz Kuzey ve yönetimini ziyaret ederer “hayırlı olsun” dedi.

Geçmişte Sakaryaspor Başkanlığı yaptığını hatırlayan Hacıeyüpoğlu, “Ben sporun içinde olan birisiyim. Bu açıdan ASKF’nin önemini çok iyi biliyorum. Hüseyin Kama’nın ani ölümü hepimizi yasa boğmuştu. Uzun yıllar Sakarya’da amatör sporun gelişimine hizmet eden Kama’nın ardından seçimle işbaşına gelen Yılmaz Kuzey ve ekibini tebrik ediyor görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Şahsi olarak Kuzey ve ekibinin, Sakarya’da amatör spora yönelik önemli adımlar atacaklarına inancım tamdır. Kendilerinin her zaman yanındayız. Bir spor şehri olan Sakarya’da siyasi irade ve yerel yönetimlerin sporcularımıza ve onların kulüplülerine olan desteği her zaman sürecektir” diye konuştu.

ASKF Başkanı Yılmaz Kuzey’de, Hacıeyüpoğlu’na teşekkür ederek kendisine milletvekili adaylığı yolunda başarılar diledi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]