RATED'ten ortak yayın kararı

Sakarya Radyo Televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneği (RATED) bünyesinde bulunan İnternet Haber Portalı Yöneticileri mevcut durum değerlendirmesi için toplandı.

Ev sahipliğini RATED Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Adıyaman’ın yaptığı toplantı, Sakarya’da yayın yapan internet haber portalı temsilcilerinin yoğun katılımı ile Rastaban Cafe ve Restarontta gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda RATED Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Adıyaman yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yemek sonrası konuşan Adıyaman  “Amacımız Sakarya’da yayın yapan ve RATED’e bağlı internet haber siteleri ile ilgili ortak kararların alındığı bir yayın politikası gerçekleştirmek. RATED’in yapacağı haber ve yayınları bu sitelerimizde kullanmak. Böylece internet sitelerine de maddi kaynak sağlamak. Tek çatı altında olan sitelerin hem haber gücünü hem de maddi gücünü artırmak. Bu amaçla RATED olarak önümüzde ki yerel seçim dönemini en iyi şekilde değerlendirmek, fikir alış verişleri yapmak, eksikliklerimizi görmek bu eksiklikleri nasıl düzeltir, her geçen gün nasıl daha güçlü oluruz bunları tartışmak, konuşmak için bir araya geldik. Gelen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Teknik detaylar konuşuldu

Yapılan toplantı da, internet haber portalı temsilcileri RATED kaynaklı haber ve reklamlar için gerekli olan alt yapı hakkında görüşlerini ifade ederek teknik detaylar üzerinde de planlar yapıldı. Alt yapılarda ki mevcut eksiklikler, bu eksikliklerin giderilmesi, RATED bünyesinde faaliyet gösteren haber sitelerinin ortak yayın çalışması konusunda fikir ve görüşler ifade edildi. Hafta içerisinde ikinci bir değerlendirme toplantısının yapılması kararının alınmasının ardından Üyeler RATED Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Adıyaman’a teşekkür ederek Restorandan ayrıldılar. 
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]