Ramazan’da Ada AVM Yine Dopdolu

Ada AVM; mübarek Ramazan Ayı nedeniyle, ziyaretçileri ve müşterileri için, dopdolu özel bir program hazırladı. Ramazan boyunca, hafta sonları sayısız etkinlik programıyla, Ada AVM, Ramazan ayında da vazgeçilmez bir yer olacak.

Sakarya’nın ilk, tek ve büyük Alışveriş Merkezi olan Ada AVM, mübarek Ramazan Ayı’nda, ziyaretçileri ve müşterileri için, özel sayısız etkinlik programı hazırladı. Ada AVM’de Ramazan ayına özel olarak hazırlanan eğlence programında; her Cumartesi ve Pazar günleri tüm vatandaşlar Ramazan Ayı’nın coşkusuna ortak olacak.  

RAMAZAN GECELERİ

Birbirinden renkli görüntülere sahne olacak olan Ada AVM’de birlikte iftarlar açılacak, fasıllar söylenecek, neyler üflenecek, ortaoyunları oynanacak. Programda ayrıca; Hacivat-Karagöz’de Ramazan gecelerine ayrı bir renk katacak. Jonklör ve sihirbaz etkinliklerinde yer alacağı Ada Ramazan geceleri, hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleşecek. 

LEZZETLİ İFTAR

ADA AVM Müdürü Akgün Yıldız; vatandaşların alışveriş merkezlerinin üst katında bulunan sayısız, lezzetli ve zengin menü seçenekleri ile restoran ve cafelerde İftarlarını açabileceğini, aynı zamanda İftar sonrası tüm ziyaretçilerin, kendileri için hazırlanan birbirinden eğlenceli, bol müzikli ve gösterili bir programda keyifli ve eğlenceli vakit geçirebileceklerini söyledi. 

ÇOCUKLAR İÇİN

Yıldız ayrıca; Ada AVM olarak Ramazan eğlencelerinde çocuklar için hazırlanan Hacivat-Karagöz etkinlikleri ve ortaoyunları ile keyifli ve eğlenceli gösteriler olacağını, büyükler için de sayısız etkinlik yanı sıra 12 Eylül Cumartesi günü özel bir semazen gösterisi ile keyifli fasıl dinletileri ziyaretçileri beklediklerini söyledi. 

ETKİNLİK PROGRAMI

29 Ağustos Cumartesi Saat 18:00-20:00

Meddah, Gölge Oyunu, Karagöz-Hacivat (canlı), Sihirbaz, Kanto Kızlar, İnteraktif şovlar

30 Ağustos Pazar Saat 18:00-20:00

Kanto Kızlar, Meddah, Sihirbaz, Ortaoyunu, Çığırtkan

05 Eylül Cumartesi Saat 18:00-20:00

Meddah, Gölge oyunu, Hacivat-Karagöz, Ortaoyunu, Çığırtkan

06 Eylül Pazar Saat 18:00-20:00

İnteraktif Şovlar, Ortaoyunu, Sihirbaz, Çığırtkan

12 Eylül Cumartesi Saat 18:00-20:00

Semazen gösterisi, Fasıl Dinletisi

13 Eylül Pazar Saat 18:00-20:00

Meddah, Gölge oyunu, Hacivat-Karagöz, Ortaoyunu, Çığırtkane

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]