Radyo TV bölümünden 'Sakin Şehir Belgeseli'

IMKB Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Radyo TV bölümü öğrencileri “Sakin Şehir” isimli belgesel için Taraklı’da çekimlere başladı.

İlimiz Taraklı ilçesinin tarihi konaklarını, yöresel ürünlerini ve 1999 yılında İtalya'da kurulmuş uluslararası bir belediyeler birliği olan Sakin Şehirler birliğine üyeliğini ön plana çıkarmak için çekimlerine başlanan belgeselin danışman öğretmenliklerini Radyo TV bölüm şefi Zeki Beyhan ve Bilişim Teknolojileri öğretmeni Bülent Altınbaş yürütüyor. Belgeselin kamera arkası ekibinde 11. sınıf öğrencileri Kadirhan Özcan, Çağla Dündar, Aslıhan Kahraman, Dilara Yurdaeriş, İrem Özge Yuvacı, Zeki Can Taşdemir, Görkem Demirkıran ve Cansu Yılmaz yer alıyor.

İlk Belgesel Çalışmaları

Proje aynı zamanda radyo tv bölümünün ilk belgesel çalışması özelliğini de taşıyor. Çekimlerin tamamlanmasının ardından seslendirme, kurgu, montaj ve afiş çalışmalarının yapılması planlanıyor. Şubat ayı sonuna kadar belgesel tamamlanarak Türkiye çapında düzenlenen yarışmalara katılım sağlanacak.

Okul Müdürü Hüseyin Ünsal İskender, radyo tv bölümü öğrencilerinin kısa film dalında elde ettikleri Türkiye derecelerinin yanına belgesel dalında da dereceler ekleyeceklerine inandıklarını belirterek projede emeği geçen herkese başarılar diledi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]