Püsküllü: 'Hizmet akışı aralıksız devam edecek'

Ak Parti Hendek ilçe Başkanı Sofu ve Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ile mahalle ziyaretlerine devam ediyorlar.
 
7 Haziranda yapılacak olan genel secime doğru yaklaştıkca  çalışmalarını hızlandıran Sofu  , Belediye Başkan İrfan Püsküllü ile ,her akşam 3 mahalle  ziyaret  ederek, Seçim tarihine kadar bütün mahaleleri bitirecek. 
 
Hendeğin  mahalleleri olan Tuzak, Aşağı Çalıca, Paşaköyü, Martinler, Bayraktepe, Yeşilyurt ziyaret ettiler. Mahalle ziyaretlerinde  Kahvehanelerde vatandaşlara hitap eden Sofu ve İrfan Püsküllü yeni dönem yeni Türkiye ve mahalelerin Büyükşehire bağlanmasındaki  avantajlarını anlatarak vatandaşlardan secimler için destek istediler.
 
Halkımızın Her seçimde olduğu gibi bu seçimlerde Ak Partinin arkasında  duracağını söyleyen Sofu , "Artık Hendeğinde milletvekili adayı var  Ali İnci 16 yıl belediye başkanlığı ile  Hendeğin cehresini değiştirdi. 16 yıl önceki Hendek ile şimdiki hendeği karşılaştırırsanız Ali İncinin Belediye Başkanı iken yaptığı hizmeti vekil olunca dahada artarak devam eder.Yeni Belediye Başkanımız İrfan başkanımla birlikte 7 /24 hizmet etmeye calışacağız . Biz fotoğrafın büyüğüne bakmak zorundayız . Devletimiz Akparti ile devir atladı  bundan rahatsız olan cevreler ülkemizde neler yaptıklarını görüyorsunuz . Gecmiş dönemlerde ülkemiz için calışan hükümetleri nasıl devirdiklerini gördünüz. Menderes asıldı , Özal hala öldürüldüğünden şüphe ediliyor, Erbakan ve Tansu Çiller hükümeti ceşitli oyunlarla devrildi .Sonra gelen koalisyon hükümetinin ( MHP DSP ANAP) ülkeyi ne hale getirdiğini hepimiz şahit olduk. Ak Parti içinde defalarca kez denemeler yaptılar , siz sahip cıkmasaydınız Ak Partiye şimdi  tarihin tozlu raflarında olacaktı . Bu hükümetin tek destekcisi Sizsiniz , oyüzden    yapılan hiçbir tuzak hiçbir plan tutmadı, çünkü başbakanımızın arkasında milletin duası ve milletin ta kendisi var. Milletin duası ve kendisi de bizim arkamızda olduğu sürece bizi kimse yıkamaz.’’dedi.
 
İrfan Püsküllü  Konuşmasında "Gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için koşturan, arazi olmayan millette hizmet için arazide olan bir belediye olacaklarını Büyükşehir bütçesi ile hizmette büyük olacak. Bu büyük bütçe ve hizmet aşkı Ak Parti gibi ehil ellerde olunca 13 yıldır olduğu gibi hizmet akışı aralıksız devam edecektir.’’dedi.   
 
Mahalle ziyaretlerine Akparti İlçe yönetimi Gençlik kolları ve Meclis üyeleride katıldılar.


8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]