"Projelerimizle göreve hazırız"

Yazlık’ta SİM açılışında konuşan MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Ünver, “AKP adaylarıyla, projeleriyle, yapacaklarıyla veya yaptıklarıyla halkımızın karşısına çıkamıyor. Sakarya’da bizim kadar hizmete ve bu göreve hazır bir başka kadro yok. MHP tüm teşkilatlarıyla adaylarıyla kenetlendi” dedi. 

MHP İl Başkanı Levent Bülbül, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Ünver, Serdivan İlçe Başkanı Muharrem Kurtulan, Serdivan Belediye Başkan adayı Mehmet Göktürk ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla Serdivan İlçesi Yazlık Mahallesi\'nde Seçmen İletişim Merkezi (SİM) açılışı gerçekleştirildi. Yüzlerce Yazlık sakininin katıldığı açılış töreninde ilk olarak konuşan İlçe Başkanı Muharrem Kurtulan çarpıcı mesajlar verdi. AKP’yi topa tutan Kurtulan, “AKP’nin ilçe başkanı sayın Çelik bizi diline dolamak yerine, ilçemiz için ne söz verdiler de yerine getiremediler bunu bir anlatsın. Bu millete projelerini anlatmak yerine bizi dilinden düşürmüyor. Biz Serdivan için susmayacağız sayın Çelik” dedi.

Ekonomik sıkıntılar

Daha sonra konuşan Serdivan Belediye Başkan adayı Mehmet Göktürk, açılışa katılan vatandaşlara teşekkür ederek sözlerine başladı. Göktürk, Türk milletinin büyük bir ekonomik kriz halinde olduğunu anlatarak, “Vatandaşın nefes alacak hali kalmadı. Şu kadar büyüdük, bu kadar büyük yalanlarını duyan bu millet inanın gülüyor. AKP herkesi kendi yandaşları gibi mutlu zannediyor. Bu millet kendisine yapılanları asla unutmaz. Yaşananları asla unutmaz. AKP’ye bu seçimde en büyük tokadı millet vuracaktır” dedi. Serdivan’dan Sakarya’dan destek isteyen Göktürk, “Biz herkesin, her kesimin sesi, derdi, çaresi olacağız. Vatandaşlarımıza el uzatacağız. Bunu yaparken de bunlar gibi çıkar peşinde koşmayacağız. Çünkü bizim görevimiz bu olacak” dedi.

"Projeleriyle karşımıza çıkamazlar"

“Serdivan’ı İsviçre yapacağım” sözü ile dikkat çeken Göktürk, “Biz bunu söylerken gülenlere milletimiz bize sandıkta yetki verdiğinde icraatlarımızla cevap vereceğiz. Biz Serdivan’dan Sakarya’dan bir kereye mahsus yetki istiyoruz. Deneyin diyoruz. Eğer sözlerimizi yerine getirmezsek, yapamazsak, başarısız olursak gelin bizi sandıkta yerle bir edin” dedi. Daha sonra konuşan MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Ünver ise, hem Yazlık halkına teşekkür etti hem de Mehmet Göktürk’ten övgüyle bahsederek sözlerine başladı. Ünver, MHP’nin karşısında şu an ciddiye alınacak rakip olmadığını söyleyerek, “AKP adaylarıyla, projeleriyle, yapacaklarıyla veya yaptıklarıyla halkımızın karşısına çıkamıyor” dedi.

"Vatandaş artık yeter diyor"

Ünver, “Başbakan’ın sözleri ve fotoğraflarıyla iş görmeye çalışıyor. Artık bu millet bunlara kanmıyor. AKP bir aldatma ve kandırma partisidir. Başbakan’ın her seçimde yürüttüğü gerginlik politikası bu sefer sökmüyor. Bu seçimin gerginliğini de herkes biliyor. Karşısına bir paralel devlet yarattı, bununla mücadele ediyor bununda adına yeni istiklal mücadelesi diyor. Türkiye Cumhuriyeti bir kere İstiklal mücadelesi verdi. Artık bu numaralar sökmüyor. Vatandaşımız bunu kendisi söylüyor, artık yeter diyor. Bütün ilçelerimizi geziyorum. Sakarya’da bizim kadar hizmete ve bu göreve hazır bir başka kadro yok. MHP tüm teşkilatlarıyla adaylarıyla kenetlendi” dedi.

"Sakarya’nın gelecek 50 yılının planlamasını yapıyoruz"

Sakarya’nın MHP’nin tüm adaylarına sahiplendiğine dikkat çeken Ünver, “Biz bütün mahalle, köylerimize geziyoruz. Vatandaşlarımıza projelerimizi anlatıyoruz. Toçoğlu çıkmış bizim projelerimizi gökteki yıldızları vaat etmek olarak görmüş. Yenikent’ten Hendek’e uzanacak raylı sistemi yapacağız dediğimiz zaman bize hesaptan bahsediyor. Biz hesap biliyoruz. Ben mühendisim hesabı da iyi bilirim. Raylı sistemi biz bu şehre getireceğiz diyorsak getiririz. Bunu da yaparız. Sakarya’nın gelecek 50 yılının planlamasını yapıyoruz” dedi.  Ünver’in konuşmaları sık sık alkışlarla kesildi. 

"Millet hizmet istiyor "

Son olarak konuşan İl Başkanı Levent Bülbül ise, “Bir insana oy verirken, ondan sadece cemiyette görmek için oy vermiyor. Millet hizmet istiyor. Seçim dönemi yaklaştığında asfaltlanan yolları görmek istemiyor. Hak hukuk gözeten belediye istiyor. Sakarya’da böyle bir belediye yok” dedi. AKP’yi sert bir dille eleştiren Bülbül, MHP’nin tüm adaylarının pırıl pırıl geçmişlerinin tertemiz olduğuna dikkat çekti. Bülbül, “Hiçbir adayımızın geçmişinde zerre kadar leke yok. Bu kadrolar Allah nasip ederse Sakarya’da iş başına gelecek, hizmetle bu şehri tanıştıracak” dedi. Konuşmaların ardından SİM açılışı gerçekleştirildi. 
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]