Prof. Dr. Mustafa Karataş, Ferizli'de tarihi bir gün yaşattı

Sakarya Büyükşehir  Belediyesi ve Ferizli Belediyesi ile birlikte düzenledikleri programa Prof. Dr. İstanbul Ünüversitesi İlahayat Fakültesi Öğretim üyesi Kanal 7\'de 5 yıldan beri Aralıksız Muhabet Kapısı programını yapan Mustafa Karataş, Ferizli Karanfil Düğün Salonu\'nun dolması ile birlikte bin kişiden fazla izleyiciyle buluştu.

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk; "Sayın hocamızı her hafta Muhabet Kapısı programını izleyip ve diğer konfaranslarınıda yakından takip ediyorduk. Bugün kendisini ilçemizde ağırlamak bizim için bir onurdur. Sayın hocamızın ilçemize geleceğini  tüm sevenlerine afişler ile mesaj şeklinde duyurmaya çalıştık ve bundada başarılı olduğumuza inanıyorum. Şu anda düğün salonumuz almadığını ve bir o kadarda dışarıda olan arkadaşlarımızı görüyoruz. Sayın hocamıza, ilçe halkım adına teşekkür ediyorum" diye belirtti.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Karataş ise; "Lise yıllarım Sakarya İmamhatip Lisesi\'nde geçti. Buradan mezun olduğum öğrencilik günlerinden biliyorum, Ferizli\'yi ogünlerden hatırlıyorum.  O zamanlar küçük bir belde idi bugün ise gelişmiş büyümüş ve geleceği olan bir ilçe olmuş. Sakarya\'nın 17 ilçesinde verdiğim tüm konfaranslarda salonların tümü dolması bizleride memnun etmiştir. Her kesim her yaş grubuna ulaşmışız demektir. Beni Sakarya\'da ağırlayan ve sizler ile tanışma fırsatı sağlayan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanına ve ekibine teşekkür ediyor, ve bu akşam da Sakaryada ki son konfaransımı da vermiş oluyorum" dedi.

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, program sonrasında Karataş\'a bir teşekkür çiçeği vererek uğurladı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]