Prof. Dr. Hüdaverdi Adam, Seminerlerine Devam Ediyor

Serdivan İlçesi’nde bulunan Mehmet Zorlu İlköğretim Okulu’nda velilere yönelik olarak düzenlenen haftalık seminer programları dizisinin bu haftaki konuğu Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Halkla İlişkiler Uzmanı Prof. Dr. Hüdaverdi Adam oldu.

Prof. Dr. Hüdaverdi Adam seminerde ‘Değişen Anne-Baba Rolleri Projesi’ kapsamında Anne-Baba ve Çocuklar arasındaki ilişkiler hakkında velileri bilgilendirdi. Seminere Okul Müdürü İbrahim Akdeniz, müdür yardımcıları, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı.

Yaklaşık iki saat süren seminerde Prof. Dr. Hüdaverdi Adam, aile içi iletişimde, özellikle çocukları yetiştirmede bilgi eksiklikleri, ortak alan ve temel ihtiyaçların neler olduğunu konusunda ayrıntılı açıklamalarda bulundu.

Okul Müdürü İbrahim Akdeniz, bu tür faaliyetlerin ikinci dönem içinde de devam edeceğini, aile içi çatışma, kötü alışkanlıklar ve madde bağımlılığı, ailenin dini ve ahlaki temelleri vb. konularda velilere yönelik seminerlerin düzenleneceğini söyledi.

Okulun Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisince de öğrencilere yönelik bilgilendirme seminerlerinin yapıldığını ve yapılmaya devam edileceğini ifade eden okul müdürü Akdeniz velilere bu konulara ilgisi ve katılımlarından dolayı teşekkür etti. Seminere katılan veliler ise bu faaliyetlerin kendileri açısından çok faydalı olduğunu, bu tür çalışmaların devam etmesinin gerektiğini söylediler. 

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]