Polisten 4 günde 8 uyuşturucu operasyonu

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü\'ne bağlı ekipler 4 günde 8 uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi.

Sakarya\'da uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan sokak satıcılarına yönelik çalışmalarda, 4 günde toplam 8 operasyon gerçekleştirildi. Bu operasyonlarda; 35 gr gelen esrar maddesi, bir ikametin çatısında yetiştirilmiş 23 kök Hint keneviri ve 4 paket halinde 13 gr gelen sentetik kannabinoid (Bonzai) maddesi ele geçirildi. Operasyon sonucunda 10 kişi gözaltına alınırken ve Z.K. isimli şahıs tutuklandı..

Yine sigara kaçakçılığı ile mücadele kapsamında, doğu illerinden temin edilip, Sakarya\'da bulunan işyerlerinde ve büfelerde kaçak olarak satışının yapıldığı tespit edilen 6022 paket kaçak sigara ele geçirilirken, yakalanan 2 kişi gözaltına alındı.

Ayrıca değişik suçlardan aranan 4 şahıs yakalanırken, silahla birden fazla kişiye yağmaya teşebbüs suçundan aranan E.D isimli şahıs tutuklandı.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü\'nden yapılan açıklamada, "KOM Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri sokak çalışmalarına ağırlık vererek her türlü bilgi ve ihbarı değerlendirmek suretiyle sokaklardan uyuşturucuyu temizleyip daha yaşanabilir bir şehir için güvenlik güçlerine duyulan güven duygusunun gereği olarak mücadelesine devam edecektir” denildi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]