Polis, Yolcu Otobüsünde Katil Zanlısını Aradı

İstanbul'da öldürülen 18 yaşındaki Münevver Karabulut'un katil zanlısı olarak aranan sevgilinin bir yolcu otobüsünde olduğu ihbarı üzerine Sakarya'da polis alarma geçti.  

İstanbul'da, iki ay önce başı kesildikten sonra cesedi gitar çantasına konulan Münevver Karabulut'un katil zanlısı olarak sevgilisi C.G. her yerde aranıyor. Olayla ilgili dün gece Sakarya'da ilginç bir gelişme yaşandı. Eskişehir'den kalkarak İstanbul'a hareket eden 26 DA 022 plakalı yolcu otobüsü Sakarya D-650 Karayolu Geyve ilçesi mevkiinde bir tesiste mola verdi. Mola sırasında tesiste yemek yiyen yolculardan birini katil zanlısı olarak C.G.'ye benzeten bir tesis çalışanı durumu polise ihbar etti.

İhbar üzerine harekete geçen çok sayıda resmi ve sivil polis Sakarya Tem Otoyolu girişinde önlem aldı. Otoyol girişine gelen yolcu otobüsü trafik polisleri tarafından durdurulduktan sonra aracın arka kapakları kapatıldı. Aracın içine ön kapıdan giren resmi ve sivil polisler arama yaptı. Yolcuları kimlik kontrolünden geçiren, yolcu listesini kontrol eden polis otobüsün içinden başlayarak bagajları ve yedek şoförün istirahat ettiği noktaya kadar her yeri didik aradı. Yapılan aramalar sonunda katil zanlısı C.G.'nin izine rastlanmadı. Gece çok sayıda polis ekibini karşılarında gören otobüs personeli ve yolcular kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı. İhbarın asılsız çıkmasının ardından yolcu otobüsü yoluna devam etti.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]