Polis, Okullarda da Mesai Yapıyor

Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu'nda 15.01.2009 günü okul velilerine toplum destekli polis çalışmaları hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Mahalle polisi Yusuf Ziya Öz mahallede karşılaşılabilecek bazı sorunlar hakkında ön bilgi ve sunum yaptıktan sonra bu gibi olaylarda neler yapılması gerektiği hakkında bilinçlendirici açıklamalarda bulundu.

Okul polisi Güncel Can ise okul ve çevresinde gördükleri tanımadıkları kişileri eşkâlleri ile birlikte en kısa zamanda kendilerine bildirmelerini böylece olaylara olay olmadan müdahale etme şansları olabileceğini bu hizmetin ancak polis-halk el ele verirse başarıya ulaşacağını belirtti.

Bilgilendirme Sürecek

Okul Müdürü Metin Burçak ise toplum destekli polis uygulamasında okul olarak ellerinden gelen katkıyı yapacaklarını velilere yönelik bilgilendirici ve eğitici çalışmaların da sürekli hale getirilerek sürdürüleceğini belirtti. Sunum yapan görevli emniyet mensuplarına da ayrıca teşekkür etti.

Toplantının sonunda katılımcı veliler sorunlarını aktararak yardım taleplerini belirttiler ve yapılan bu uygulamadan memnun kaldıklarını söylediler.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]